2011. július 12., kedd

Finding Love (Vagy Lust) Online


"Találkoztunk a neten" nem egy mondat akkor hallani túl gyakran.

De míg ausztrálok is félénk bevallani partnerének egy társkereső honlapon található, sok közülük a net megtalálni a szerelmet - vagy csak egy fellángolás.

Tény, hogy 23%-a felnőttek New South Wales használt online társkereső és további 35% fontolgatja azt, állítja egy 2010 "dátum a nemzet" jelentése RSVP, az egyik poplular helyszínek mellett sugardaddie.com , eHarmony, match.com és rengeteg hal.

Most egy brit tanulmány megállapította, hogy az internet dating egy sikeresebb módja találni a hosszú távú szerelem és a barátság több ezer ember, mint azt korábban gondolták.

Dr. Jeff Gavin, a University of Bath, azt mondja, hogy ha a párok, akik épített ki szignifikáns kapcsolat a levelezést, vagy online csevegés találkoztak először, 94% ment, hogy látjuk egymást újra.

Talán meglepő, a tanulmány azt is megállapította, hogy a férfiak voltak, érzelmileg függő, hogy "e-partnerek", mint a nők és elkötelezte magát a kapcsolatot.

"Ez a tanulmány azt mutatja, hogy az online társkereső működhet sok ember számára, ami egy sikeres találkozót szinte mindenki azt megkérdezett," mondja.

"Tekintettel arra, hogy a legsikeresebb kapcsolatokat tartott legalább hét hónapig, és néhány esetben több mint egy éve, úgy tűnik, hogy ezek a kapcsolatok, hasonló szintű siker is kialakult, több hagyományos módon."

Egy pár, akik találkoztak RSVP - és most tervezi, hogy feleségül - a John, 41 és Katie, 40, a Ballina.

Amikor belépett a honlapon, John nem volt biztos benne, amit keresett, túl találkozó néhány kompatibilis nők, kiment a kávé vagy a dátum és az, hogy nyitott a lehetőség a kapcsolat.

De hamarosan jött át Katie, aki küldött neki egy "csók", megnyitása kommunikációs csatornaként.

Ők e-mailben a RSVP belső levelezési rendszer - a biztonsági berendezés, hogy John azt hiszi az egyik oka a helyszín annyira jól tekinthető, különösen a nők.

Kimentek egy ideig - a filmeket, 10-pin bowling - de továbbra is látni más emberek.

A társkereső ment sokáig, amíg ő és Katie elkezdte salsa osztályok együtt "lépett fel egy fokkal", John.

Ezután Katie elment nyaralni, hogy Új-Zéland és John hiányzott neki. Azt mondta neki a lány visszatér, és úgy döntött, hogy létrehoz egy kapcsolatot, tömítő azt az első valós csók, nyolc hónappal azután, hogy először találkoztunk.

Ez csók volt tavaly áprilisban, és az újév napján ebben az évben lettek vonni, és tervezi, hogy feleségül a Sziklák Beach tavasszal.

Ez egy mese véget egy nagyon modern világ helyzete.

Míg mások esetleg félénk körülbelül internet romantikus, John nem. De ő az egyetlen ember, amit találtunk, hogy beszéljen nyíltan a tapasztalatot és a nők ebben a cikkben kérte, hogy nevét meg kell változtatni.

A következtetés az ő kereső annyira fantasztikus, John azt mondja, hogy ő énekel a dicséretét internetes társkereső minden és a különböző.

Ez a legjobb módja a modern világban, hogy kielégítse a partner, aki számol.

"Vagyok nagyon praktikus ember. Hány ember, akikkel találkozol, ha menni? És milyen sokan valóban kompatibilis? Én szociálisan aktív - sok a dolgom a Byron Bay - de nem voltam találkozón sok alkalmas ember. "

Ő és Katie nem veszik salsa leckéket többé. Már haladt a 50-es évek rock 'n' roll osztályok.

Sőt, rock 'n' roll lesz a témája a közelgő esküvő.

Az egyik dal, hogy nem lesz éneklés Heartbreak Hotel.

Csók egy béka és megtalálni ... egy varangy

Jessica, egy csinos nő 29 volt, egy bárban várják a fiatal férfi, akivel együtt kattintott az interneten társkereső OasisActive.

"Úgy tűnt, szép és találkozott igazán jól a telefont," Jessica mondja.

De amikor meglátta a 32 éves gyalogos feléje visel Superman T-shirt tudta, hogy hibázott.

"Szinte azonnal elkezdte mondani, nagyon személyes dolog, mint hogy ő volt Insomniac, és egy drogfüggő, hogy ő most külön az ő felesége," mondja.

Udvarias, hogy hiba, Jessica beszélgettek két órán keresztül, majd tette kifogásokat és a bal

Ő texted neki többször utána: "Tényleg véletlen dolog, mint az a tény is azt tette zabkása vacsorára az ő nagyanyja, ahol élt."

Jessica volt egy másik időpontban egy férfival, aki azt állította, hogy 30, de ki is ő megesküdött volt "egy kis Botox. Úgy nézett ki több, mint 40 ".

Nyugtalanító elég, de bizonyosan nem a legrosszabb és a legfurcsább meséket Ön valószínűleg hallani a világ az internetes társkereső: szinte végtelen történet részesült nők "zsákmány kéri" a szex, a bludgers, furatok és aranyásók.

De online társkereső terjed, mint egy kiütés az egész szociális szférában. Közel 70%-a az NSW ismer valakit, aki használt internetes szolgáltatás.

Oasis több száz fiatal, vonzó, látszólag normális emberek rajta, akik a szeretet, a barátság, vagy egy alkalmi "hook-up".

Jessica azt mondja, a lány életkora is egyre nehezebb megtalálni jogosult kislemez.

"A legtöbb barátom van a kapcsolatokban, vagy házasok, így ha megyek bár nem találkozom egyetlen fiúk", mondja.

Ő számol az internet nyújt hatékony módja a találkozó ember ő is jól kijön - és kiszűrjük a többit.

Minden az ő egyetlen társaik csinálni, mondja, és néhány közülük találkoztam igazán szép partnerek.

Sarah, egy vonzó 40 éves a Ocean Shores, kint volt a második alkalommal egy férfival, akivel találkozott keresztül az online társkereső RSVP, amikor azt mondta neki: "Tudod, akkor már igazán szép, amikor fiatalabb voltál . "

Nem ő volt az egyetlen varangy azon kapta magát, ül az asztal, és bár ő tapasztalata férfi moronism nem ritka, ő is mondta, hogy találkozott sok "Nagyon szép fiúk" a virtuális világban.

Az egyik ilyen fickó Péter. Wanda, 50, már élő Peter nyolc hónappal találkozott vele a RSVP, az online szolgáltatás ő úgy döntött, több mint eHarmony, amely gondolta volna egy globális.

Azt mondja, hogy a hátránya az internetes társkereső a férfi, aki kiderül, hogy nyilvánvaló "játékosok", kihasználva a "svédasztalos" potenciális a rendszer.

"Ezek megfelelnek egy érdekes nő, felfedezni a legcsekélyebb összeférhetetlenség, menjen haza, és azonnal jelentkezzen be, hogy megtalálja egy másik nő ... végtelenségig. Kétségtelen, vannak olyan nők, akik a játékosok is. "

Észrevételeit ponton akár egy figyelmen kívül hagyott csapdák az online társkereső szolgáltatások: lehet addiktív.

Iratkozzon fel - ez ingyenes! - És hamarosan lesz "csók" vagy a "bélyeget" jön az utat.

Van egy instant "hit" és a hirtelen népszerűség is üdítő.

Ha valaki ellenőrzi téged kap egy e-mailt mondván: "Te vagy népszerű! A következő tagok hozzá Önt a kedvencek listájához! "

Tippek a sikerhez