2011. május 20., péntek

Speed ​​Dating Surival tanácsok


Sebesség társkereső ad kislemez egy esélyt, hogy tesztvezetést egy tucat potenciális dátumát egy este. A résztvevők találkoznak keveredik egy kicsit egy fogadáson, majd vegye helyen asztalok körül a szobában. A csengő hang és minden páros-off pár hat perc alatt méretre egymást.

A hat perces jelet, a csengő hangok, a férfiak lépjen a következő táblázatot a sorban, és a folyamat újra kezdődik. Minden sebesség daters egy kontrollvizsgálaton lapot nyomon követni, ahol az emberek azt szeretnék újra látni, vagy nem. A következő napon, akkor kap egy listát a szervezők mindenkinek azt mondta, hogy szeretnék találkozni, akik azt is szeretnék velük találkozni.

A fellebbezést a sebesség randi egy esélyt, hogy mérete akár a randit nem kell aggódni, hogy megakad egy hosszú, kínos dátum valaki rájössz, hogy nem igazán szeret.

Lisa Napi, társkereső szakértő és a szerző a "Stop Getting dömpingelt," kínálja ezt a tanácsot, hogy a sebesség-idő:

â € ¢ Smile. Ez teszi a jó első benyomás. "Járok egy csomó ilyen események," Napi mondta. "És mindig látni az emberek mogorván le, jelölés off dolgokat a saját egyéni értékelőlapon, mint ők fognak egy állásbörzén. Nyugi!"

â € ¢ ruha a siker. Azt tanácsolja a nők viselnek piros â € "a szín tanulmányok kimutatták, hogy növeli a pulzusszámot és elősegíti vonzereje. Férfiak, azt mondja, kell viselniük kék, mert a kék megnyugtató szín. Alapvetően jó srácok viselni kék, piros, forró lányok viselnek. Napi elismeri, hogy a tanácsát vezetett, hogy gyorsítsák társkereső rendezvényeken, ahol minden résztvevő megjelenik a kék és piros.

â € ¢ Gondolj egy jó kérdés. Sebesség daters elkapni a választ ugyanazokat a kérdéseket újra és újra â € "ha nem jössz? Mit csinálsz a megélhetésért? â € ", így lehet, hogy nagy benyomást azzal, hogy nem kér unalmas kérdéseket. Kérdezd meg, mit csinálnak a móka kedvéért, kik a hősök voltak, amikor gyermekek voltak, amit három tételeket volna venni, hogy egy lakatlan szigetre. Válaszok fogja mondani, sokat róluk, és a kérdések mondd el nekik, éppúgy rólad. Sebesség társkereső, Napi azt mondta: "tényleg a tökéletes beállítás. Csak meg kell szórakoztató hat percig. Bárki lehet szórakoztató hat percig."

Divorcé et Rencontres avec des enfants


2011. május 16., hétfő

Bűneiért Online Dating


Lehet, hogy könnyebb megközelíteni, hogy aranyos egyetlen mögül biztonságát számítógép képernyőjén, mint egy zsúfolt bárban, de a világ online és offline társkereső nem sokban különbözik. Az arány az elutasítás továbbra is magas: Csak egy a háromhoz az első által küldött üzenetek tagjai társkereső OKCupid.com valaha is választ (bocs fiúk, ez az arány mindössze 27 százalék az Ön számára).

Szerint a társkereső szakemberek, ez azért van, mert az emberek nem veszik észre, hogy ugyanazok a szabályok vonatkoznak az részvétel az interneten. A csapat a közelmúltban OKCupid pórusú több mint 500.000 először üzeneteket küldött az oldal tagjainak és lánctalpas válaszadási arányt. Ha áthúzása, lehet, hogy azért, mert te egyikének elkövetése ezeket a bűnöket.

Te tör kb úgy néz ki

Hízelgő valaki Önt érdeklő egy jó módja annak, hogy megy az, hogy az első üzenet, de győződj meg róla, hogy a megfelelő bókokat.

Küldött üzenetek a OKCupid ezekkel a szavakkal: "szexi", "szép" és a "forró" volt, sokkal alacsonyabb válaszadási aránya, mint azok, amelyek voltak, személyiség-alapú, mint a "félelmetes", "izgalmas" és a "cool".

"Ha találkozol valakivel, egy bárban, mindössze annyit, hogy menjen el, hogy köze van a fizikai megjelenés. Mivel a profilok, a várakozás, hogy meg kellett volna valami több, mint, â € ~ Te szép, "mondta Sam Yagan, társ-alapítója OKCupid.

U luv netspeak

Twitter, Facebook és a PM is segített nyomja netspeak a mainstream, de meg kell tisztítani a cselekmény, hogy az első üzenet egy online társkereső oldalon. Árok a szleng a megfelelő nyelvi â € ", és győződjön meg róla, lektorált.

"Egy sajtóhiba azt jelenti, hogy nem figyel a részletekre. Ez egy metafora, amit ők, mint egy kapcsolatban, "mondta társkereső edző Rachel Greenwald és a szerző miért nem Call You Back.

Rachel O'Neill, egy 32 éves kertész és OKCupid tag Victoria, egyetért azzal, hogy a szegény nyelvtani és helyesírási egy nagy kanyart.

"Ez nem olyan sokkal több a munka, tényleg, azaz â € ~ ó Istenem", mint a â € ~ OMG. ""

Te mozog túl gyorsan

Kérdezi valaki úgy gondolja, ez egy nagy meccs azok IM becenév vagy e-mail címét az első üzenet lehet csábító â € ", de vedd azt lassan. Első küldött üzenetek segítségével OKCupid tartalmazta a "chat", "e-mail", "Yahoo" és a "msn" volt a válasz mértéke csak 10, illetve 11 százalék.

"Képzelj el egy ember közeledik egy nő egy bárban â €" a művészet, ha nem kérsz a telefonszámot, "Mr. Yagan mondta.

Te nem teszed a legjobb menetiránnyal

A képet választani lehet elfoglalni egy kis darab ingatlan a profil oldalon, de a nők különösen elővigyázatosnak kell lennie, hogy mit képes szednek.

"[Férfi] megvizsgálja minden elemét a fénykép," Ms. Greenwald mondta.

Lilith Drágám, egy 40 éves promóciók menedzser Halifax, a bizonyíték: Bár kevés ember mondjon véleményt a szöveget az ő Rengeteg hal oldal, ő lesz számtalan üzenetet kérve őt, ha ő egy pornósztár â € "valószínűleg azért, mert felkerült egy képet magát pornó király, Ron Jeremy.

Audrey, egy 30 éves közösségfejlesztés munkavállaló Victoria, mondta fotók a férfiak természetes beállítások â € "mint például az éttermek vagy a szabadban barátok között â €" az, amit nyerni magához a társkereső oldalak. Ő messaged srácok a múltban, hogy mondd el nekik, hogy törölje webkamera felvétel â € "a legrosszabb fajta profilképe, mondja.

"Úgy néznek ki, mint ők csak csoszogva át követően öt órás World of Warcraft raidet."

A nyitó az édeskés

Lehet, hogy nem hozott túl sok gondolkodás be a nyitó tétel, de a néhány szó lehet a kulcs a beszélgetés â € "vagy elutasítására.

Mr. Yagan theorizes, hogy a felhasználók, akik nyitott a generikus üdvözölte, mint a "hello" sokkal alacsonyabb válaszadási aránya, mint azok, akik azt mondják: "mi a pálya?" Egy egyszerű oknál fogva: Az utóbbi megszólítás van szó.

"Van valami ott folytat a másik személy," mondta.

Beszél túl sokat

Míg a rövid szöveges üzenetek a "szia", ​​vagy "ur forró", hogy nem sokat, hogy ösztönözze beszélgetést egy nem-nem, ami még rosszabb, a mini-esszék. A OKCupid csapat csikorogva számokat meg, hogy az optimális hossza 200 karakter üzenet: csak egy kicsit hosszabb, mint a csipogás.

Bár érdemes elmondani valakinek 850 szó arról, hogyan is élvezte a búvárkodás, míg a nyaralás Borneón, Kate Bilenki, műveleti vezetője PlentyofFish.com, azt mondja, hogy "túl sok a részlet, túl hamar."