2011. május 20., péntek

Speed ​​Dating Surival tanácsok


Sebesség társkereső ad kislemez egy esélyt, hogy tesztvezetést egy tucat potenciális dátumát egy este. A résztvevők találkoznak keveredik egy kicsit egy fogadáson, majd vegye helyen asztalok körül a szobában. A csengő hang és minden páros-off pár hat perc alatt méretre egymást.

A hat perces jelet, a csengő hangok, a férfiak lépjen a következő táblázatot a sorban, és a folyamat újra kezdődik. Minden sebesség daters egy kontrollvizsgálaton lapot nyomon követni, ahol az emberek azt szeretnék újra látni, vagy nem. A következő napon, akkor kap egy listát a szervezők mindenkinek azt mondta, hogy szeretnék találkozni, akik azt is szeretnék velük találkozni.

A fellebbezést a sebesség randi egy esélyt, hogy mérete akár a randit nem kell aggódni, hogy megakad egy hosszú, kínos dátum valaki rájössz, hogy nem igazán szeret.

Lisa Napi, társkereső szakértő és a szerző a "Stop Getting dömpingelt," kínálja ezt a tanácsot, hogy a sebesség-idő:

â € ¢ Smile. Ez teszi a jó első benyomás. "Járok egy csomó ilyen események," Napi mondta. "És mindig látni az emberek mogorván le, jelölés off dolgokat a saját egyéni értékelőlapon, mint ők fognak egy állásbörzén. Nyugi!"

â € ¢ ruha a siker. Azt tanácsolja a nők viselnek piros â € "a szín tanulmányok kimutatták, hogy növeli a pulzusszámot és elősegíti vonzereje. Férfiak, azt mondja, kell viselniük kék, mert a kék megnyugtató szín. Alapvetően jó srácok viselni kék, piros, forró lányok viselnek. Napi elismeri, hogy a tanácsát vezetett, hogy gyorsítsák társkereső rendezvényeken, ahol minden résztvevő megjelenik a kék és piros.

â € ¢ Gondolj egy jó kérdés. Sebesség daters elkapni a választ ugyanazokat a kérdéseket újra és újra â € "ha nem jössz? Mit csinálsz a megélhetésért? â € ", így lehet, hogy nagy benyomást azzal, hogy nem kér unalmas kérdéseket. Kérdezd meg, mit csinálnak a móka kedvéért, kik a hősök voltak, amikor gyermekek voltak, amit három tételeket volna venni, hogy egy lakatlan szigetre. Válaszok fogja mondani, sokat róluk, és a kérdések mondd el nekik, éppúgy rólad. Sebesség társkereső, Napi azt mondta: "tényleg a tökéletes beállítás. Csak meg kell szórakoztató hat percig. Bárki lehet szórakoztató hat percig."

Divorcé et Rencontres avec des enfants