2011. február 4., péntek

Nő hamisítványok Abduction To Get Out Of dátuma


A menyasszony lenni, aki akarta, hogy ki a dátum egy férfi találkozott a telefon beszélgetés vonal bajban van a törvény, de úgy tűnik, leendő férje inkább megbocsátó.

Sara White néz vétség díjat visszaél sürgősségi küldő szolgáltatások mondja hatóságok ő volt találatot a fejét, és berántotta a csomagtartóba egy autóban ül egy Sacramento parkban.

Fehér mondta kiagyalt történetet hétfőn azt követően beleegyezett abba, hogy kielégítse a mana € "nem az, azt tervezi, hogy marryâ €" egy olyan időpontot, a Sacramento parkban.

Ahelyett, hogy előre számított, ő nevezte, és azt mondta neki, hogy elrabolták.

Az ember nevű rendőrség, aki feladott 60 tisztviselők keresni neki.

A 20 éves Fehér folytatta a hazugság, ha tisztek hívta a mobiltelefonján.

Fehér volt, letartóztatták, és két éjszakát töltött börtönben miután a rendőrség talált rá a lány Turlock haza.

Azt mondja, úgy érzi, rosszul fekszik a rendőrség. De eljegyzését még mindig, és azt tervezi, hogy házasságot áprilisban.


First Contact


Tehát úgy döntöttél, hogy itt az ideje kipróbálni néhány online társkereső oldalak, illetve szolgáltatások. Már feliratkozott egy vagy több, és akkor már kitöltötték a profilt teljes egészében. Most itt az ideje, hogy keresem, hogy egy szerelem, amit mindig is álmodott, igaz?

Vagy legalábbis, ha szeretné kezdeni találkozáskor, hogy lehet az egyik. Tehát az első lépés az, hogy az a profil keresőrendszer online társkereső szolgáltatás. Egyes társkereső oldalakon egyszerűen böngészhet segítségével az alapvető feltételek, például a kor és a nemek. A legtöbb oldal Önnek valamilyen formában Részletes keresés képessége ellenére, hogy tudsz adni, hogy nagyon konkrét keresési feltételeket.

Attól függően, hogy milyen konkrét keresési feltételeknek, akkor találja magát, mindössze néhány profilokat, amelyek egyeznek. Más esetekben előfordulhat, hogy több száz böngészhet. De böngészés, amit meg kell csinálni, hogy a következő lépés: Making kapcsolatban állt valakivel, te érdekelt hüvelyk

Ha találsz egy profilt, hogy a fogások a figyelmét és érdeklődését, vegye fel a kapcsolatot az érintett személy közvetlenül. A legtöbb esetben, az online társkereső szolgáltatást nyújt Önnek egy privát és biztonságos kapcsolatot módszer. Ez lehet egy site alapú e-mail postafiókját, vagy lehet küldeni e-mailben egy oldalon ellenőrzött e-mail címet. Ezekkel a kapcsolatot típusú, a társkereső közvetítő szerepet tölt be az Ön számára. Bármi keresztül küldött, hogy a címet fogják szállítani a kívánt személy is szállított, de ők nem tudják, hogy a tényleges e-mail címét, és nem fogja látni az övék.

Ne feledje, hogy egyes online társkereső oldalak, akkor nem fogja tudni, hogy valóban teljes üzeneteket küldeni, ha Ön az ingyenes próba lehetőséget. Ön általában kell egy fizető tagja valamilyen szinten az első. Mivel az online társkereső szolgáltatások olcsóbbak, minden hónapban, mint megy ki szórakozóhelyekre nem, ez egy jó befektetés, ha komolyan gondoljuk a megállapítást dátumokat.

A legjobb, mutatkozz be e-mail helyett chat vagy azonnali üzeneteket is, mert ez ad ideje gondolkodni, hogy mit írsz, vagy elnyelik, amit a másik személy mondott. Azt is tesz a másik személy kényelmesebb, mert nem érzik, mintha ők "a helyszínen", amikor valaki új kapcsolatok őket a kék.

Be kell megvalósítani az első benyomás számít igazán. Sok. Amikor először kapcsolatba, akinek profilját érdekel téged, mutatkozz be. Ne írd le egész életét a történet persze, de ne küldjön csak egy rövid mondat vagy kettő. Írj egy pár értelmes bekezdések, amelyek összefoglalják neked.

Is hadd tudja, miről volt szó a profilt, hogy felkeltettük érdeklődését. Ez lehetővé teszi nekik, hogy valóban volt az ideje, hogy nézd át a tájékoztatást, és te komolyan egyre jobban megismerjék őket.

Tartani a dolgokat könnyű, vidám és barátságos az e-mail. Ha kitölti az e-mail a nyomasztó kommentár, panasz, vagy intim részleteit problémák az életedben, akkor nem valószínű, kapunk választ. Hasonlóképpen, nem kell túlzottan kacér vagy szexuális kapcsolatot az első e-mailt, mert ez is be az embereket, így nem valószínű, kap választ.

Győződjön meg róla, hogy kérdéseket tegyenek fel őket. Ez sugallják, hogy válaszolni Önnek, és segít megőrizni beszélgetés folyik.

Használja a valódi keresztnevét, de nem adja ki más személyes adatokat, mint például teljes név, cím és telefonszám - különösen első találkozástól.


2011. január 31., hétfő

Mivel online társkereső oldalak Újszerű hord le, távol Ismerkedés válik nyereséges és népszerű


Marketdata Enterprises Inc., a világ egyik vezető piackutató cég, kiadott egy új 232-oldalas jelentés címe: Az Egyesült Államok Ismerkedés szolgáltatások piaca. A tanulmány bemutatja a részletes státusz jelentések és elemzések független matchmakers, társkereső weboldalak, láncok és franchise, rádió datelines, nyomtatott személyes hirdetések, kiadványok és egyedülállók. A tanulmány szerint az ágazat bevétele, trendek, és a versenytárs profilok 1991-2008-előrejelzés.

Vannak 90000000 kislemez Amerikában, és az online Personals internetes oldalak, mint a Match.com, Yahoo! Személyes és eHarmony hozott üzletember integrálásában 2001 óta. Mi azonban most látni az első hulláma a válások az ember, hogy megtalálta soulmates online és a fogyasztók nem elégedettek a pontosságot az online profilokat. Állami törvényhozók nem boldog sem. Vannak számlák javasolt vagy folyamatban IL, TX, FL és a VA, hogy szükség társkereső szolgáltatások tüntetni, hogy az általuk végzett átvilágítások. Ez vált ellentmondásos csatát. Az újdonság az online társkereső már lekopott és a bevételek növekedése a 850 + weboldalak üzemeltetési lelassult drasztikusan, hogy csak 4,5 százalék tavaly, szemben a 47 százaléka, 2003-ban.

"Bevezetése vagy társkereső szolgáltatások piaca egyre csak 3,7 százalék évente az USA-ban, de nem minden piaci szegmensben is ugyanolyan jól mutathat. Az ipar alapvetően önszabályozó. Ez vált a globális üzleti, elágazó után az Egyesült Államok. Az USA még mindig a legnagyobb piac, de ez a telített és a kiaknázatlan lehetőségek úgy tűnik, hogy Európában, valamint az etnikai és hobby-alapú piaci réseket. "szerint Marketdata kutatási igazgatója, John LaRosa.

(Forrás - Marketdata Enterprises Inc. Sajtóközlemény a PRWEB.Com

Kaspersky Internet Security 6.0