2011. január 31., hétfő

Mivel online társkereső oldalak Újszerű hord le, távol Ismerkedés válik nyereséges és népszerű


Marketdata Enterprises Inc., a világ egyik vezető piackutató cég, kiadott egy új 232-oldalas jelentés címe: Az Egyesült Államok Ismerkedés szolgáltatások piaca. A tanulmány bemutatja a részletes státusz jelentések és elemzések független matchmakers, társkereső weboldalak, láncok és franchise, rádió datelines, nyomtatott személyes hirdetések, kiadványok és egyedülállók. A tanulmány szerint az ágazat bevétele, trendek, és a versenytárs profilok 1991-2008-előrejelzés.

Vannak 90000000 kislemez Amerikában, és az online Personals internetes oldalak, mint a Match.com, Yahoo! Személyes és eHarmony hozott üzletember integrálásában 2001 óta. Mi azonban most látni az első hulláma a válások az ember, hogy megtalálta soulmates online és a fogyasztók nem elégedettek a pontosságot az online profilokat. Állami törvényhozók nem boldog sem. Vannak számlák javasolt vagy folyamatban IL, TX, FL és a VA, hogy szükség társkereső szolgáltatások tüntetni, hogy az általuk végzett átvilágítások. Ez vált ellentmondásos csatát. Az újdonság az online társkereső már lekopott és a bevételek növekedése a 850 + weboldalak üzemeltetési lelassult drasztikusan, hogy csak 4,5 százalék tavaly, szemben a 47 százaléka, 2003-ban.

"Bevezetése vagy társkereső szolgáltatások piaca egyre csak 3,7 százalék évente az USA-ban, de nem minden piaci szegmensben is ugyanolyan jól mutathat. Az ipar alapvetően önszabályozó. Ez vált a globális üzleti, elágazó után az Egyesült Államok. Az USA még mindig a legnagyobb piac, de ez a telített és a kiaknázatlan lehetőségek úgy tűnik, hogy Európában, valamint az etnikai és hobby-alapú piaci réseket. "szerint Marketdata kutatási igazgatója, John LaRosa.

(Forrás - Marketdata Enterprises Inc. Sajtóközlemény a PRWEB.Com

Kaspersky Internet Security 6.0