2012. augusztus 15., szerda

How To Make Társkereső olyan vidám, mint Shopping


Az online társkereső világ tele kúszik, ami megállapította, hogy ritka gyémánt-in-the-Internet-durva úgy tűnik, mintha több energiát, mint amennyit ér.

Mint nő, a navigációt, mint álnok e-vizek különösen akkor nehéz, mert (ahogy már korábban mondtam!) Minden kedves fickó remélve, hogy talál szerelmet az interneten, van még legalább 10 keres egy gyors laikus vagy megkísérlik hölgyeket kényelmetlen lehetséges e-mailben. Olyan ez, mint az online társkereső Trilogy, és az esélyek nem mindig a javunkra.

Egészen mostanáig.

Egy új honlap, CheckHimOut.com, csak május 7-én indult azzal a céllal, amely a nők nagyobb hatalom az online társkereső játék. A webhely arra ösztönzi, hogy a hölgyek az első lépést, azaz nem várja meg a srácok a kapcsolatot velük (mint, valljuk be, a legtöbben teszik), nőknek kell kezdeményeznie a beszélgetést.

Férfiak, eközben töltse ki a profilokat, és várom, hogy kell hozzá egy nő "randi bevásárló táska", mielőtt bármilyen kapcsolat lehet.

A koncepció a fajta, mint a vásárlás (ami lehet valamilyen nemi sztereotípiákat keresztező vonalak, nem vagyunk szuper-kényelmes, de egyelõre csak megy vele). Az alapítók azzal érvelnek, hogy a nők CheckHimOut.com már tárgyiasult "kezdete óta az idő", és hogy végső soron a saját honlapján teszi az internetes társkereső biztonságosabb az igazságosabb szex, ehh, a "shopping" analógia valószínűleg még szórakoztatóbb teszi, is, ugye?

A férfiak nem teljesen ellenőrzés nélkül azonban. Ha valóban érdekli a nő, akkor ajánlatot kell helyezni magasabb a keresési rangsorban, vagy küldjön egy "szerelmes" vagy virtuális ajándékot kapni gal figyelmét. Meg kell persze fizetni ezeket a cselekményeket a szeretet, de egy kis extra készpénzt (aka romantika), amikor semmi megszerzését a figyelmet a nő álmai, ugye fiúk? Ha az extra erőfeszítést dolgozik, a nő lesz "bag" egy férfi és kapcsolattartási megkezdődhet.

Wywiad


2012. augusztus 14., kedd

Ismerkedés félelem nélkül


Négy évvel ezelőtt, a srác láttam - JJ, a legjobb barátom a világon - öngyilkos lett. Ahelyett, hogy foglalkozik a veszteség, azt tettem, amit csinálok a legjobban, és rögtön beugrott egy új kapcsolatra. Ez a kapcsolat véget ért a katasztrófa, amikor elkaptam megcsalta nekem nem egy, hanem két nő. Mielőtt még azt is megkaptam a lehetőséget, hogy hívja őt rá, hogy "szakított" velem ... küldött nekem egy e-mailt és változó viszonyát állapot MySpace. Úgy értem, tényleg, nem is kéne lennie a felnőttek?

Utána mentem egy kis kihagyás társkereső. Legyünk őszinték: Ha ez az, ami odakint van nekem, aki szeretne is zavarta elhagyja a lakást? És igen, végre hadd magam megemészteni JJ halálát. A "megemészteni" Úgy értem, hogy én elfogadott egy oxikodon szokás, hogy én párosulva inni súlyom az alkohol. Körülbelül öt perc múlva én valószínűleg meg is kirúgnak az állásomból, és az én OD konyha padlóján, felvettem magam, rávetettem magam a terápia és kapott össze. És nem tudod, néhány hónappal később találkoztam hadsereg Boy.

Mikor megtudtam, hogy ő volt, hogy az Irakba telepített egy héttel később, persze ez tűnt a tökéletes kapcsolatot velem. Van értelme, ugye? Ez volt az évfordulója JJ halála és hadsereg Boy hozott nekem reggelit, és egész nap velem. Még mindig az egyik legszebb dolog, bárki valaha is tett értem, és tényleg kiderült, hogy egy csodálatos ember. Egy héttel később már Texasban készül el a háborút. Repült ki engem a Fort Bliss (komolyan, ez a neve - milyen aranyos ez?) Költeni a múlt héten az Egyesült Államokban vele, és ez egy hihetetlen utazás. Én felmászott egy hegy, egy barátot Azt hiszem lesz egy életen át, megette a legnagyobb valaha steakhouse (vannak valójában tehén kívül), és, ó, igen, kiütöttek fel. Én találtam ki körülbelül egy hónap múlva hadsereg Boy balra. Voltunk szedés ki neveket és tervezi, hogy Floridába együtt, amikor hazaért Irakból. Aztán elvesztette a babát. És ment nagyon, nagyon jó, hogy Wes Craven rémálom. Sose tudtam, hogy valaki, aki azt mondta neked, hogy szerettelek okozhat annyira fájt. Megesküdtem le örökre a férfiak ezen a ponton.

"Forever" tartott körülbelül hat hónapig, amikor is találkoztam egy nagyon aranyos kidobóember egy helyi bárban, aki engem mosolyogni. Szóval mi van, ha az ex terhes volt a baba? (Te híres vagy, hogy nem a legjobb ítélet, amikor a saját szerelmi életét?) Ez nem lesz valami komoly számomra amúgy, csak egy módja annak, hogy újra a játékot. Addig Aztán találkoztam egy nagyon szexi csapos, aki történetesen dolgozni ugyanabban a bárban kidobó. Trükkös, de nem lehetetlen. Én végül is úgy döntött a szexi kis csapos, aki bár csodálatos szívét, és azt is érdemes volt a szex (aki tudtam, hogy mindig sikerül csinálni egy autó 28 éves?), Kiderült, hogy egy hatalmas hulladék az időmet. És a pihenőszék? Most van egy nagyon szép kis baba lány, akit küld nekem képeket hébe-hóba. És ő visszatért a baba mama. Nyilvánvalóan.

Bár én még mindig nyitott az egész randi tapasztalat, én adtam fel a reményt, hogy ezen a ponton nem volt még mindig a "kedves fiú" odakinn. És akkor találkoztam doki. Ő volt, jóképű, vicces, kedves és ... egy orvos. Túl szép, hogy igaz, ugye? Szóval, félénk lejátszása után hetekig, végül beleegyezett, hogy menjen ki vele, és ez nagyjából 1 Insta-kapcsolat. Tudtam mondani neki az összes poggyászát múltam - nézzünk szembe a tényekkel, én jön a sok - és ő alig is megrándult. Ő csak egy nagyszerű fickó, és igazán gondoltam, hogy örökké fog tartani. Amíg nem.

Lásd a dolog, ez tényleg arról szól, időzítés kapcsolatokat. Saját családja ne veszítsünk időt eszembe, hogy én vagyok az én 30-as években, és nem kapok semmilyen fiatalabb. Hogyan is sikerül kijutni az ágyból reggel egy rejtély, ugye? Nos, sosem gondoltam volna, amíg a gyermekek közel történt, és akkor vált csak arra tudtam gondolni. Esküszöm, azt hiszem egy lépésre van szoptató amikor azt hallom, valaki másnak a baba sírni. Ez undorító. De Doc négy évvel fiatalabb nálam, és nem áll készen, hogy ezeket a lépéseket még. Nem hibáztatom őt, tényleg. Amikor én voltam az ő korában, éltem Fort Lauderdale, táncolni bárok és összejönni a dobos a zenekarban. Ha valaki megpróbálta rávenni, hogy velük együtt élni, és kiugrik a babák, én már csatlakozott WITSEC. És igen, még egy kicsit a port.

Akkor, amikor úgy gondoltam, már kiadott egy könyvet, a férfi feleségül álmaim, és beutazta a világot, az életem nem is lehetne távolabb -, de a dolgok rosszabb is lehetne. Igazából engedett a világ online társkereső. Végtére is, hogy mennyivel rosszabb is lehetne kapni? Bár ez még korai, én most egy kapcsolatot valakivel, aki jobban örültem, mint amire emlékszem, hogy egy nagyon hosszú idő. Függetlenül attól, hogy van olyan dolog, mint a sors, vagy lelki társ, nem vagyok benne biztos, hogy valaha is tudok. De a végén a nap, Nem adtam fel a reményt. Talán ez tesz engem bátor, talán ez tesz engem bolondnak. De mi lesz velem az ágyból minden reggel. Ez és fahéjas dolce LATTES.

A Kaylee Scottaline