2012. augusztus 15., szerda

How To Make Társkereső olyan vidám, mint Shopping


Az online társkereső világ tele kúszik, ami megállapította, hogy ritka gyémánt-in-the-Internet-durva úgy tűnik, mintha több energiát, mint amennyit ér.

Mint nő, a navigációt, mint álnok e-vizek különösen akkor nehéz, mert (ahogy már korábban mondtam!) Minden kedves fickó remélve, hogy talál szerelmet az interneten, van még legalább 10 keres egy gyors laikus vagy megkísérlik hölgyeket kényelmetlen lehetséges e-mailben. Olyan ez, mint az online társkereső Trilogy, és az esélyek nem mindig a javunkra.

Egészen mostanáig.

Egy új honlap, CheckHimOut.com, csak május 7-én indult azzal a céllal, amely a nők nagyobb hatalom az online társkereső játék. A webhely arra ösztönzi, hogy a hölgyek az első lépést, azaz nem várja meg a srácok a kapcsolatot velük (mint, valljuk be, a legtöbben teszik), nőknek kell kezdeményeznie a beszélgetést.

Férfiak, eközben töltse ki a profilokat, és várom, hogy kell hozzá egy nő "randi bevásárló táska", mielőtt bármilyen kapcsolat lehet.

A koncepció a fajta, mint a vásárlás (ami lehet valamilyen nemi sztereotípiákat keresztező vonalak, nem vagyunk szuper-kényelmes, de egyelõre csak megy vele). Az alapítók azzal érvelnek, hogy a nők CheckHimOut.com már tárgyiasult "kezdete óta az idő", és hogy végső soron a saját honlapján teszi az internetes társkereső biztonságosabb az igazságosabb szex, ehh, a "shopping" analógia valószínűleg még szórakoztatóbb teszi, is, ugye?

A férfiak nem teljesen ellenőrzés nélkül azonban. Ha valóban érdekli a nő, akkor ajánlatot kell helyezni magasabb a keresési rangsorban, vagy küldjön egy "szerelmes" vagy virtuális ajándékot kapni gal figyelmét. Meg kell persze fizetni ezeket a cselekményeket a szeretet, de egy kis extra készpénzt (aka romantika), amikor semmi megszerzését a figyelmet a nő álmai, ugye fiúk? Ha az extra erőfeszítést dolgozik, a nő lesz "bag" egy férfi és kapcsolattartási megkezdődhet.

Wywiad