2012. április 7., szombat

A Dos & mit ne elektronikus levél online társkereső mérkőzések


Amikor egy barátom, aki mártással őt toe vissza a világ, az online társkereső közelmúltban kérte a három gyors szabályok emlékezni, amikor e-mailezés esetleges találatok, az jutott eszembe, hogy ha szüksége volt egy kis tanfolyam, néhányan valószínűleg nem túl . Elvégre olyan kényelmes, mint ez, e-mail bővelkedik lehetőségeket lőni magát a láb és fájt a lövés, hogy egy valódi kapcsolat. Így a folytatásban, 8 dos és mit emlékezni, amikor e-mailezés egy potenciális online társkereső mérkőzésen.

1. NE fogd rövidre. Gondolj egy e-mailt, mint előétel. Ne tönkre az étvágya a etettem főétel méretű adag főétel előtt. Tartsd éhes tovább.

2. Ne duplázza-e. Egy E-mail minden e-mailt kapott, OK? Írás két vagy több e-mailt, amit ütött, mielőtt választ az első nem csak teszi nézel egy kicsit megszállott, azt is teszi, hogy úgy tűnik, mintha nincs semmi köze a jobb időt.

3. Kérjük azonban legalább egy kérdést minden egyes e-mailt. Vannak, akik egy nehéz kitalálni, hogy mit kell írni egy e-mailt, így megkönnyíti azáltal, hogy legalább egy kérdésre tud válaszolni. Hacsak nem ő van a személyisége kordbársony, akkor képesnek kell lennie arra, hogy folytatni a beszélgetést legalább egy bekezdést onnan.

4. NE henceg. Egy gyors, vicces sort az emberek az épületben figyelembe a lift csak egy emelet van egy dolog, alkotó öt pontját esszét a növekvő lustaság és az általános ön-felszívódását mai emberek csak ellenszenves.

5. NE várjon legalább egy fél napot, hogy válaszoljon. Nem csak azt kockáztatja néz ki, mint megvan semmi mást vár mellett folyik a számítógép egy e-mailt tőle, túl hamar válaszolt, hogy neki egy kicsit több mint hangsúlyozta lépést tartani a lépést.

6. Nem vallja minden. Ez nem terápia - menteni a titkok, bizonytalanságok, és az elfojtott düh anyád a legjobb barátja vagy zsugorodnak. Ha szeretne valamit bevallom, bevallom, hogy kihagyta a hétvégi edzés, hogy elérje a Fringe színházi fesztiválon a környéken helyett. Legalábbis ez ad neki egy ötlet hozzád hasonló érdeklődésű.

7. Légy óvatos a személyes információk megosztását, beleértve a vezetéknevét, off-site-mail címét, és természetesen, lakcím. Ez magától értetődő, remélem.

8. NE adja meg a részleteket, hogy hol dolgozik. Ez veszélyezteti a munkád és a személyes biztonság.


2012. április 5., csütörtök

Ismerkedés a DC teszi top 10


A Fahima Haque

Valamint a kiskereskedelmi üzletekben, drága lakások és hogy piszkos, DC végül a vágás teszi egy sokkal áhított lista: 10-es számú város legjobb időpontot találni 2012-ben.

Atlanta lesz az első számú slot, a Gainsville, FL és Lincoln, NE kerekítés ki az első háromba. DC az egyetlen város az északkeleti listán.

A Daily Beast szereplő tényezők, mint az egyedülállók száma, a nők aránya a férfiak, társkereső költségek, a népszerű társkereső weboldalak, valamint a szellemi és érzelmi egészségére a városok egyes lakosok.

Míg a DC egyszer ejtsd: afro-amerikai többség most lebeg, körülbelül 50 százalék, mind a kerületi és az Atlanta továbbra is az úgynevezett "Chocolate Városok", mert a magas számú afro-amerikai lakosok. Ez növelheti az esélyeket az afro-amerikaiak, akik keresnek egy időpontot belüli versenyt.