2010. június 30., szerda

Fekete amerikaiak egyik leggyorsabban növekvő szegmens Online Dating


HOLLYWOOD, március 10, 2010 (BUSINESS WIRE) - A online dating képes megtenni nagy dolgokat a fekete közösség?

Fontolja meg: Gallup jelentése szerint fele fekete amerikaiak elhinni, hogy "nagyon fontos" a párok a házasságot, amikor már egy gyermek - de kutatások szerint akár Packaged Tények, több mint hat Tízből fekete amerikaiak nem házasok, és ezáltal, hogy a csoport a a legtöbb unattached Amerikában.

A megoldás lehet, feküdni online társkereső, ahol az afrikai-amerikaiak képezik most az egyik leggyorsabban növekvő szegmensében a piac.

A szenvedélyes exponense a meggyőződés, hogy jelentős, tartós kapcsolatok kiépítése elengedhetetlen az erős afrikai-amerikai családok, Ron méltó, ügyvezető igazgatója BlackPeopleMeet.com - az ország vezető online társkereső Fekete kislemez - tartja a szoros kapcsolatot az online dating és a integritását a család.

Az úttörő szerepet internetes társkereső oldalakon, hogy szolgálják a fekete közösség, Méltó áll azonnal eligazítsa és perspektívát a megjelenése, az online dating a célzott közösségek, hivatkozva a tapasztalatait a több ezer afrikai-amerikaiak, akik rokoni találtak a helyszínen a keresési a társaságában, a szerelem és a házasság.

BlackPeopleMeet.com üzemelteti People Media (www.PeopleMedia.com), az 1. számú szolgáltató célzott online dating közösségek. 2002-ben elindított, BlackPeopleMeet segített be több tízezer párok, a tagok többsége korosztály 35-45. Minden hónapban, az oldal eléri a 4 százalékos a teljes népesség Fekete az Egyesült Államokban.

"Az egyre vezetékes társadalom online társkereső vált elismerten az egyik leghatékonyabb módja az emberek közötti találkozásra, és a Fekete-kislemez egyik leggyorsabban növekvő népesség belül ez a tendencia," mondta Nemes. "Mivel ez a népesség vándorol a városi központok elővárosi beállítások, egy online közösség működik, mint egy közös találkozó földön, egy helyen összegyűjteni, és megtalálják egymást. Mint a hagyományos módszerek megfeleltek egyéb kislemez, online társkereső kínálja a legnagyobb medence potenciális partnerek kapcsolatát, és ez minden bizonnyal a legolcsóbb lehetőség a mai nehéz gazdasági. "

Citas en l�nea, no seas idiota!