2009. október 29., csütörtök

Egyedülállók jobb csoportosan?

Mike KERWICK
STAFF WRITER

Találkoztak a PJ Clarke, a 120 éves Manhattan kocsma, 55. és a harmadik. Sharon volt, négy a barátnőivel, Ed volt, és még két haverjai.

Szerelem nem virágzik az első éjszaka. Sharon és Ed nem hagyta el kart karba öltve, keres egy békebíró, aki feleségül fogja őket másnap reggel.

Beszélgettek. Nem volt szórakoztató. Megegyeztek abban, hogy találkozunk még.

"Visszatekintve rá," Sharon Gaffney mondta a közelmúltban kedd reggel, "ez egy sokkal kényelmesebb módja. Azt tudták, hogy mi."

A lány végül feleségül vette az úriember, hogy az ír bár 2004 októberében. Az Internet dating felrobbant, s tapasztalatot PJ Clarke's got Gaffney gondolkodás. Olyan sok ember megy keresi a lelki társ online; kevés megy keresi a lelki társ a csoportban.

Augusztus 1-én, Gaffney indított Lets MeetOut.com, egy webhely nevelésének szentelt emberek csoportjaira, valamint a bárokban.

"Azt akartuk, hogy a legjobb, amit online társkereső és társadalmi hálózat lehetne létrehozni az oldalon," Gaffney mondta. "Legyen biztonságosabb, kisebb nyomás. Biztonság nagy dolog most, és a csoport biztonsági szempontból is a számok."

Az ötlet egyszerű. Meglátogatja a webhelyet, regisztrálja három-négy, a barátok, akkor keressen más csoportok szeretnének festeni a várost. Kiválasztása után egy bár (Gaffney több mint 100 helyen a fedélzeten), akkor küld egy meghívást egy másik csoportba.

Minden egyes tagja mindkét csoport megkapja a meghívást. Amikor két ember minden csoportból elfogadja a terveket indítottak be.

Tagjai felajánlották kedvez, ha a béren kívüli ülést tartanak vasárnap, hétfőn, kedden és szerdán. New York-i bárokban, tagjai küldött szelvények, hogy jogosult legyen egy második italok ingyen. New Jersey-ben, a tagok felajánlott fél-off második kör italt.

"Azt hiszem, ez volt igazán jó válasz, Gaffney mondta.

A regisztráció ingyenes, de Gaffney mondta a webhely átalakul az előfizetés-alapú szolgáltatást később idén ősszel. Függetlenül attól, hogy a népszerű ahhoz, hogy a $ 9,95 / hó költség érdemes még a jövő kérdése.

Gaffney mondta jelenleg ő összpontosít New Jersey városi területeken. Ha nem akar átkelni a Hudson, a legjobb fogadások a találkozó out Hoboken vagy Jersey City.

Végül Gaffney szeretne bővíteni az oldalt, hogy az együttműködést más városokban. Ő szemét a Boston, Philadelphia és Washington, DC "területeken, ahol van egy nagy koncentrációjú kislemezt Gaffney mondta.

Ez bevált neki. Gaffney próbálkozik, hogy működik az összes többi kislemez odakinn.

Copyright © 2006 Észak-Jersey Media Group Inc.