2011. március 26., szombat

Miért ellenőrző listák rossz ötlet, ha Ön egy-és Ismerkedés


Ha társkereső, ez a kísértés, hogy hozzon létre egy sablont a Mr. és Ms. jobb.

Ő lesz egy jól meghatározott karrierje, hosszú lábak, szőke haja és rajong a kávéházak.

Ő lesz erős fegyver, szép fogak és a vágy, hogy utazni.

Jól hangzik, papír, igaz?

De itt van a probléma ezzel a megközelítéssel: A hónolás az, hogy mit gondol szeretné, korlátozza a esélyeit a szerelem. Hogy idézzem egykori védelmi minisztere, Donald Rumsfeld, ismeretlen, ismeretlen a háború - és a szerelem. Lehet, hogy nem tudja, mit akar, amíg meg nem találkozni.

Ennek eredményeként, egyedülállók kell nyitnia magukat a lehetőségeket a szeretet. Korlátozása magát egy bizonyos "típusú" csak meggátol a happy end.

Sok oka van annak kislemez ragaszkodnak egy ellenőrző listát, amikor randi. Kínál egyfajta kontroll az egyébként elképesztő élmény, és ez lehet egy kivédése múlt fáj is. Azt hiszem, a dolgok, mint például:

â € ¢ nem leszek sebezhető újra.

â € ¢ fogok lépni, amit nem működött a múltban ellen védő rá a jövőben.

â € ¢ óta az utolsó tetves barátom volt, egy sportoló, én soha nem időpontban egy katona újra.

â € ¢ Mert én ex-barátnőm családja volt, mint egy rémálom, ez csak a gyerekek innen ki.

Persze, mindenki poggyász, amikor a kapcsolatokat. Ez nagyon fontos, hogy maga mögött hagyni a visszaélésekről vagy egészségtelen szokásokat Amint tudomást szereznek azokról, talán majd a terápiára, és azon dolgozik, hogy ne kerüljön ugyanazon a kerékvágásból. De van egy ember magasságú, sportos érdekek vagy karrier valóban a legfontosabb dolog?

Ez az, ahol a legtöbb kislemez elakad, amikor keresi a szerelmet. Ha lehet tudatos az igazi módja múltunk kapcsolatok hatással ránk, tudjuk megakadályozni őket abban, hogy túl sok befolyást gyakorolnak a jelenlegi.

Sok mi listmaking az eredménye család és a társadalom elvárásainak. Azt mondják, aki egy "jó" partner alapuló felszínes tulajdonságait. Sok szülő, bár jó szándékú, szeretnék, hogy a gyerekekkel, hogy társaival együtt tulajdonságok, értelme számukra. Azt akarják, hogy a legjobb a gyermek számára - a biztonság -, de jöhet árán szenvedély és valóban követően a szíved. Feleségül egy ügyvéd vagy egy modellt nem feltétlenül megy, hogy minden OK. Sokkal jobb recept szerelem kitalálni alapvető értékek, amelyek fontosak az Ön számára.

Mindenkinek megvan a megszakító foglalkozik. Vannak nagyok, mint a vallás vagy a drogfogyasztás, és finomabb is, mint intellektuális kíváncsiság, vagy affinitása társasági élet. Nem hiszem, hogy lehetséges, hogy egy teljes tabula rasa, ahol a szerelem van szó, de a lista mentesnek kell lennie a fizikai tulajdonságokkal rendelkeznek és legalább három alapvető értékeket is. Fókuszban a lehetőségek, nem várakozásokat. Tervezés, amit valaki így fog kinézni, kik lesznek, és a színe a koszorúslány ruhák egy módja squashing szerelem rejtélyes módon.

Azt javasoljuk, olvassa el az év Yes Mária Dahvana Headley. Ő beleegyezett, hogy menjen ki mindenki, aki megkérdezte, egy egész évre. Találd ki, mi történt a vége? Úgy találta, az igaz szerelmet. Az élet Stranger Than Fiction.

Ahhoz, hogy az összes kislemez odakinn: Ne hagyja, hogy a randi grind neked le. Nyisd ki a szíved. Nyissa meg a fejében. És a szerelem, egy napon hamarosan fog találni.

Laura Berman, Ph.D., egy pár terapeuta és igazgatója a chicagói Berman Center.


2011. március 23., szerda

Hülye kritériumok nők Használja a választása Boyfriend


Által Deborrah Cooper

"Én inkább a makacs ki egy finom ember, mint egy ronda egy, mert legalább így az emberek mindig azt mondják," ő makacs neki, de a Mofo sho "rendben volt!"

Akár hiszed, akár nem, ezek a szavak voltak írva a válasz a közelmúltban cikket. Az olvasó próbálta igazolni őt nevetséges alternatívák férfi amiben alapuló fizikai vonzerő. Sajnos, túl sok nő kiállítás jelek szerint kevesebb, mint az intelligens arról, hogy kik ők beengedni az életüket, ágy és a szív.

Ha azonosulni tud az író fent említett, akkor valószínűleg az esetben a Pretty Boy betegség magad. Szeretne választani a férfiak, hogy jól nézzen ki ... Olyan jó, hogy az összes többi nő akar vele annyi, vagy több, mint te, és ő is tudja.

Azt hiszed, van egy díjat. Nem úgy az a tény, hogy nincs ott semmi több fenntartásához kielégítő kapcsolatot. Nem baj, hogy éhes az intimitás, a mérges vele a legtöbb időt, mit nem csinál, és csoda, hogy olyan sok időt tölt "lógott ki" a klubokat (nem veled), vagy a barátaival. Nem baj, hogy Te vagy az egyik, hogy van, hogy a kiigazításokat és kompromisszumok és ellenállnak minden dráma, csak hogy őt körül.

A legfontosabb oka a nők fogási Pretty Boy betegség az, hogy ostoba módon úgy vélik kell egy ember, hogy mások csodálják és vonzónak, vagy ők maguk sem. Ezek a nők sajnos nem bánják az árat. Ha a választott férfi a "kapcsolat" alapul, szex és / vagy kérkedés jogok lesz, akkor válasszon egy srác alapján saját pénzügyi forrásaiból vagy tulajdonjogát az anyagi javak, válasszon egy srác alapján a státuszt (sportoló, zenész, kábítószer-kereskedő ), vagy válasszon egy srác alapján ő néz.

Használatával ezek felszínes, anyagias szempontok, ahol te, hogy végzetes hibát, és meg magad a játékban versenyen!

Célom, hogy menjen át néhány közös játékok által működtetett Pretty Boys, így hölgyek is felismerni, ha játék folyik dobtak az utat. Persze nem tartozik bele minden egyes kártya játék, de majd fedezni a leggyakrabban játszott.

Játék-játék általában körül forog ez a három fő pontja:

A játék-játékos játszik a test és a szexuális szolgáltatások;

A játék-játékos játszik a pénz - pénzügyi vagy egyéb anyagi források;

A játék-lejátszó egy gyűjtő, és ki-mennyiség -, hogy minél több nő, mint tudja, hogy mindannyian (a különböző kombinált összege) meg kell felelniük az igényének a szex, pénz, kedvezményes tarifa busz, ingyenes belépés éjszakai, illetve a filmek őt és az ő "fiúk," főz otthon főzött ételek, tisztítsák meg a lakást, mindegy.

�iftler 7/7/07 bahis sonsuz a?k i�in ?ansl?