2011. március 26., szombat

Miért ellenőrző listák rossz ötlet, ha Ön egy-és Ismerkedés


Ha társkereső, ez a kísértés, hogy hozzon létre egy sablont a Mr. és Ms. jobb.

Ő lesz egy jól meghatározott karrierje, hosszú lábak, szőke haja és rajong a kávéházak.

Ő lesz erős fegyver, szép fogak és a vágy, hogy utazni.

Jól hangzik, papír, igaz?

De itt van a probléma ezzel a megközelítéssel: A hónolás az, hogy mit gondol szeretné, korlátozza a esélyeit a szerelem. Hogy idézzem egykori védelmi minisztere, Donald Rumsfeld, ismeretlen, ismeretlen a háború - és a szerelem. Lehet, hogy nem tudja, mit akar, amíg meg nem találkozni.

Ennek eredményeként, egyedülállók kell nyitnia magukat a lehetőségeket a szeretet. Korlátozása magát egy bizonyos "típusú" csak meggátol a happy end.

Sok oka van annak kislemez ragaszkodnak egy ellenőrző listát, amikor randi. Kínál egyfajta kontroll az egyébként elképesztő élmény, és ez lehet egy kivédése múlt fáj is. Azt hiszem, a dolgok, mint például:

â € ¢ nem leszek sebezhető újra.

â € ¢ fogok lépni, amit nem működött a múltban ellen védő rá a jövőben.

â € ¢ óta az utolsó tetves barátom volt, egy sportoló, én soha nem időpontban egy katona újra.

â € ¢ Mert én ex-barátnőm családja volt, mint egy rémálom, ez csak a gyerekek innen ki.

Persze, mindenki poggyász, amikor a kapcsolatokat. Ez nagyon fontos, hogy maga mögött hagyni a visszaélésekről vagy egészségtelen szokásokat Amint tudomást szereznek azokról, talán majd a terápiára, és azon dolgozik, hogy ne kerüljön ugyanazon a kerékvágásból. De van egy ember magasságú, sportos érdekek vagy karrier valóban a legfontosabb dolog?

Ez az, ahol a legtöbb kislemez elakad, amikor keresi a szerelmet. Ha lehet tudatos az igazi módja múltunk kapcsolatok hatással ránk, tudjuk megakadályozni őket abban, hogy túl sok befolyást gyakorolnak a jelenlegi.

Sok mi listmaking az eredménye család és a társadalom elvárásainak. Azt mondják, aki egy "jó" partner alapuló felszínes tulajdonságait. Sok szülő, bár jó szándékú, szeretnék, hogy a gyerekekkel, hogy társaival együtt tulajdonságok, értelme számukra. Azt akarják, hogy a legjobb a gyermek számára - a biztonság -, de jöhet árán szenvedély és valóban követően a szíved. Feleségül egy ügyvéd vagy egy modellt nem feltétlenül megy, hogy minden OK. Sokkal jobb recept szerelem kitalálni alapvető értékek, amelyek fontosak az Ön számára.

Mindenkinek megvan a megszakító foglalkozik. Vannak nagyok, mint a vallás vagy a drogfogyasztás, és finomabb is, mint intellektuális kíváncsiság, vagy affinitása társasági élet. Nem hiszem, hogy lehetséges, hogy egy teljes tabula rasa, ahol a szerelem van szó, de a lista mentesnek kell lennie a fizikai tulajdonságokkal rendelkeznek és legalább három alapvető értékeket is. Fókuszban a lehetőségek, nem várakozásokat. Tervezés, amit valaki így fog kinézni, kik lesznek, és a színe a koszorúslány ruhák egy módja squashing szerelem rejtélyes módon.

Azt javasoljuk, olvassa el az év Yes Mária Dahvana Headley. Ő beleegyezett, hogy menjen ki mindenki, aki megkérdezte, egy egész évre. Találd ki, mi történt a vége? Úgy találta, az igaz szerelmet. Az élet Stranger Than Fiction.

Ahhoz, hogy az összes kislemez odakinn: Ne hagyja, hogy a randi grind neked le. Nyisd ki a szíved. Nyissa meg a fejében. És a szerelem, egy napon hamarosan fog találni.

Laura Berman, Ph.D., egy pár terapeuta és igazgatója a chicagói Berman Center.