2010. október 9., szombat

Top 10 tipp a Ismerkedés után 40


Kaptam sok levelet kér tanácsot, hogyan találkozott valakivel, ha éppen egy kicsit idősebb és kevésbé a kapcsolatot a randi jelenet. Az alábbi próbált és igaz tipp, hogy már dolgozott is, akik most az egészséges és boldog kapcsolatokat.

1. Megállapítás a tiszt, mint a munkakeresés. Ez az, amit meg kell dolgozni minden nap, amíg te sikeres.

2. Kérdezd meg mindenki tudja. Átlagosan mindannyian tudjuk, mintegy 250 másik embert, egy vagy kettő fog tudni valaki más, aki egy, és keres. Csak kérni lehet, hogy nagyon kellemesen meglepett.

3. Már a reggeli kávét a Starbucks. Ha kint, és az Ön esélyeit találkozhatnak valakivel, mintegy 100%-kal jobb, mint amit már ül otthon a fuzzy papucs.

4. Használja az internetet. Szerint AARP, 41%-a mai internet-felhasználók 55 és idősebbek. Nem kell, hogy egy társkereső oldalon (bár tudom, hogy sokan, akik sikeresek voltak rajta). Találkozhat hasonló gondolkodású egyének az egyik millió a chat-szobákban, hogy rendelkezésre állnak a kibertérben. Ha mégis egy társkereső oldalon - csináld okosan. Vannak, akik nem az igazat magukról.

5. Vegyünk egy osztály. Képzelni, hogy a mértéke, és találjon társ ugyanabban az időben. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy tudják az emberek, akik azon fáradoznak, hogy javítsák magukat, és akik már közös érdeke az.

6. Csatlakozás a helyi szervezetek. Forgó, a Sierra Club, és a vallási csoportok csak néhány olyan hely, ahol találkozhat más egyedülállók. Még ha Mr. és Ms. jog nem a csoport megy emlékezni arra, hogy valaki esetleg tudja a tökéletes ember.

7. Ugrás az összejövetelek. Én tudom, jó néhány embert, akik találkoztak, és beleszeretett a régi középiskolai és egyetemi cimborák évtizedek múlva. Elképesztő, hogy milyen erős a régi iskola kapcsolat lehet.

8. Próbáld kislemez események. Invest időt és pénzt egy kislemez hajóúton vagy hétvégi kiruccanás. Ha semmi mást kapsz egy kis pihenés meg az üzlet, és valószínűleg, hogy egy barátja.

9. Ugrás az üzleti tevékenységek. Konferenciák, pártok és találkozók azok a helyek, ahol találkozhat a megfelelő kislemez, hogy már van valami közös.

10. Bevásárol. Rengeteg kislemez van a piacon 5:00-6:30 bevásárló vacsorára. Ha látsz egy szép látszó személy szedés ki egy magányos karaj, kérje meg őket, egy kérdést, vagy adnak nekik egy receptet javaslatot. Ahhoz vezethet, hogy vacsora két személyre.

Tudom, hogy randi saját 40-es és azon túl is egy kihívás, de a jó hír az, hogy Ön egy időben az életedben, amikor te és a leendő társ, hogy mit akarunk. Ne feledje, hogy az egyetlen módja találkozni fogsz valaki a saját magát odakint. Tehát szálljon le a kanapéra, és hajtson át a könyvesbolt, hogy ki az olvasó a legfrissebb regényeket, esetleg a következő nagy romantikus.