2011. október 6., csütörtök

Taking Back Love and Romance


Van egy nagy tragédia már megfigyelhető.

Amit észre a srácok, hogy a szerelem teszi szeretne jobban alázatos és nőies. Ez nem az a szerelem, hogy fáj nekik - ez is alázatos és nőies.

Most, hogy sok a srácok ezen az oldalon, akkor teljesen elveszti a képességét, hogy a szeretetben, mert képzett, hogyan rossz oneitis is. (Azaz, megszállott egy bizonyos lány, aki lehet, hogy nem tudom, hogy létezik.) De eltérítheti az energia, és ahelyett, hogy ölni alázatosság és a nőiesség, mint az egész, hogy a végén megöli az érzelmeiket. Ennek eredményeként úgy találják, hogy nem lehet őket a szeretetben akkor is, ha akarnak lenni.

Ezek a srácok társult beleszeret az ember, hogy egy wuss és a betegség ismert oneitis. Van azonban egy hatalmas ellentét az egészséges, kölcsönös szeretet és egyoldalú vak megszállottság, hogy degenerált van egy tapadós tuskó.

Akarod tudni, hogyan tudod, hogy van egy jó gondolkodásmód!

Mi történjen, hogy a szerelem egy lány kell, hogy azt szeretné, hogy férfiasabb, a vezető, sweep tőle a lába, és győződjön meg róla, ő soha nem fog elfelejteni.

Találtam történik ez velem a lányom, szinte véletlenül. Az én férfias jellegű átvétele, tényleg nem kell emlékezni a túlzott technikákat. Nyugodtan mondhatom, hogy ő szó szerint rabja nekem.

Srácok a tendencia, hogy egyfajta legyen wusses amikor szerelmesek - elveszíti férfiasságát. Ugyanakkor a nők úgy tűnik, hogy egyre inkább nőies és alázatos is, vagyis nők jobban illeszkedő a női természet, mint a srácok a saját férfias jellegű. Miért történik ez?

Nos, először is le, hogy nincs érdemleges apja adatok a társadalom a hibás. Senki nem tanítja fiúk hogyan kell férfiakat, senki sem tanította őket, hogyan kell összhangban legyen a férfias jellegű. Anyák, próbáld ki, mert lehet, nem lehet erre megfelelő, mert nem tudják, hogyan kell tanítani férfias jellegű, mert a természet nőies. Több fiú tanítják, hogyan kell szeretni az anyjuk, hogy vegye fel a női természet.

Lányok, amikor nagyon szerelmes, még jobban nőies (a legtöbb), nyilván emiatt anya táplálja. Még nincs anya számok, a nők szeretik beszél érzések és fiúk, míg a fiúk nem igazán sokat beszél a nőkről kívül tömör megjegyzéseket és kérkedő.

Most sok hangszedő művészek és Don Juans, hogy hangsúlyt túl kemény technikákkal és kevésbé a gondolkodásmódot. Úgy jár a férfi és leaderly egy darabig, de ha kapnak egy hosszú távú kapcsolat, ahol befut problémái. Azt hiszem, "Sweet, kaptam őt, mint én, / szex velem. Most már meg tudom mutatni az igazi önmagát, és ne aggódj minden szart tanultam. Túl sok munka. "

Igen, ott van a bökkenő. Mivel a férfi nem működik. Mivel egy ember lehet szórakoztató, könnyed kell. Miért fontos ez? Fel kell férfias természet és a szeretet, amit csinálsz.

De a probléma az, hogy egyes srácok soha nem bevés szerelmes érzelmek és a romantika az újdonsült férfi technikákat, és a technika nem vált gondolkodás, egyszerűen maradni technikákat. Szerelem lesz a poláris ellentéte, hogy egy ember, és elkerülni, mint a pestis.

Vagy kapnak egy hosszú távú kapcsolat, és ne a technika, és helyette indul, hogy az "igazi énünk".

Mi történik?

Ők vegye le a nadrágot a kapcsolatban, a barátnője helyezi a nadrág, és a fickó uralja, és dömpingelt.

A nők tudják, hogy a kapcsolatok is szerepet, csak nem vallják be. És ha elkezd próbál betölteni a szerepüket, akkor tudat alatt indul megpróbálja betölteni a szerepét. És mivel nem a természetüknél fogva erre, akkor kevesebb az esélye a tartós, és akkor csók a kapcsolatot bye bye.

Hogyan természetes férfiak csinálni?

A domináns, férfias vezetője, aki a nem. Ez nem egy front. Ez nem tévedés. Ez az igazi őket. Ők csak úgy maguknak. Azt is lehet szerelmes, és nem kap csavaros át, cuz azok a kapcsolatot a természet, mint a férfiak, és a szeretet teszi azt szeretnék, hogy férfiasabb, és nem több nőies.

Ez játszik a romantika is. Zuhanyozás neki ajándékot, hogy ő szolgája, bármi, az nem igazi szerelem. Ez egy bohózat, hogy a már eladott nekünk egy barna táskát egy rossz címkét, és megvette. Igazi romantikus, amit söpri le rólam a lábát, úgy neki, és megmutatja, hogy a világ tudja hozni őt, ahol ő is alázatos és szerető is.

A lényeg itt, srácok, hogy mivel ez a férfi szeretője, aki a nők társítani a prototipikus "latin szerető", és a romantikus regények úgy szeretik, van valami, hogy ne csak tenni technikákat. Bevés azt a gondolkodásmódot, és akkor nem kell dolgozni, és nő elkeseredett.

Ehelyett egyszerűen kell csak légy önmagad. Akkor lehet elégedett és boldog, mint egy kagyló. És ő is ugyanolyan elégedettek, és szerelmes beléd, mint te vele.

Nem öntött el a szerelem és romantika - vigye vissza! Legyen mit is kéne lennie, és fogadja el azt.

Négy alapjai szem előtt tartani


2011. október 2., vasárnap

Az Alkalmi Kávé dátuma


Találom, hogy a nők általában merész egy ember érdeklődését őket. Hajlamosak azt feltételezni, hogy csak azért, mert ő odament hozzá, és kérte, hogy látni, hogy szexet akar, vagy egy kapcsolat. Ez teszi a nők hátrébb, ha azt hiszik, az ember meg fogja kérdezni őket a túl sok túl hamar.

Azt is megállapították, hogy a nők inkább szeretik az embert, hogy könnyen és alkalmi első, kiálló egyfajta misztérium magáról, és mit szól. Hajlamosak élvezni nem tudja, mi fog történni, és élvezze az egészséges spontaneitás, és ők is nem szeretik az embert, hogy jöjjön a túl erős. Ezzel a megértés jöttem fel egy sikeres megközelítéssel, amely foglalkozik a fenti kérdésekkel, és azt eredményezte bennem, amelyek szó szerint több mint 70%-os eredményesség abban, hogy a nők egyetértenek abban, hogy velem együtt.

Amikor találkozom egy új nő, azt javaslom, hogy találok neki érdekes és szeretne többet megtudni neki, és megismerjük őt jobban egy alkalmi kávét. Most ez nem jelenti azt akarom szex, vagy egy kapcsolat, vagy hogy én vagyok keseredve. De közvetít egy alkalmi érdek és kíváncsiság bennem neki. Szintén nem vagyok kérve őt drámai és súlyos vacsorát és egy filmet, ami azt jelenti, a "kapcsolat-orientált" típusú dátum, amely nem akarom sem, mit szeretne közvetíteni.

A lényeg az, hogy ő nem igazán tudja, mit akarok, vagy én vagyok nagyon érdekel az ő teljesen még. És ez közvetíti neki, hogy talán ő kell bizonyítani nekem, hogy ő méltó a további érdeklődését. Ez teszi őt valóban az ő legjobb viselkedését, hogy megpróbálja lenyűgözni engem.

A másik része ennek a megközelítésnek, hogy ő nem biztos, ha ez fog menni. A laza kávé dátum vezethet bármit, amit meg inkább, hogy gerjessze a nők és vezet a lehetőséget, néhány spontán. Egy másik fontos része ez, mivel a dátum casual nem érzi köteles csókolni vagy bármilyen nyomonkövetési tervet, ha ő nem felel meg, amit keres.

Az utolsó és legfontosabb része az, hogy te és ő is pihenni és szórakozni, és nem érzem, hogy várhatóan nem, vagy bármit, amit nem. Rájöttem, hogy képesek generálni ezt a fajta érzés könnyen hajlamos arra, hogy gyorsítsák fel a dolgokat között, mint mindketten tudjuk, hogy az egyik nem fogja kérni a másik semmit anélkül, hogy látszólag megfelelő a pillanat.

Míg a kávé "date" találom, rendkívül hálás, hogy tartsa vissza a vágy a saját, és csak összpontosítani megismerni őt. A legtöbb esetben fog javasolni nyomon követési tevékenység vagy megállapodnak abban, hogy újra látom. És itt a kulcs úgy tűnik, hogy az elfogadja, és hogy a lányt az ő fejlődése és javaslatokat.

Rájöttem, hogy ha ő kifejezett habozás hozzám az elején, melyen az elolvad után azt javaslom, csak egy alkalmi kávét, és ő van esélye, hogy időt velem. Egy nő érdeke általában lassan növekszik, szemben a növekvő gyors, mint egy ember. És pozícionálás magát ily módon lehetővé teszi, hogy időt tölteni vele, és lehetővé teszi, hogy növekszik a lány. És ez úgy tűnik, függetlenül attól, hogy van egy barátja, férje, vagy "csak nem keres kapcsolatot most."

Összefoglalva azt mondom a nőknek: "Hé, ez jó, hogy találkoztunk. Úgy tűnik, nagyon érdekes, és szeretnék többet megtudni ha egy hétköznapi kávé jövő kedden 6:00-kor. Hogy is van ez?" Akkor csak maradjon egyszerű és nyugodt, és hagyja a dolgokat történni saját.