2009. december 19., szombat

Nő Hugs 765 People In One Hour

Provo, Utah - térdelő a gyermekek és nyújtás ügyének magasabb ember, egy főiskolai hallgató úgy gondolja, Shea € ™ s megölelte így a rekordok könyvébe.

Jordánia Pearce, 18, azt mondta, megölelte 765 ember kevesebb mint egy óra alatt szombat és azt tervezi, hogy az eredményeket megküldik Guinness World Records.

â € œI érzem magam, mint IA € ™ m Cloud Nine, â € Pearce után azt mondta az utolsó ölelés szombaton.

A hugs vette hónapos tervezés. Pearce és családja alkalmazni kellett Guinness World Records a részletes terveket. Az esemény kellett felügyelnie két prominens tagja a közösségnek, és fedezi a hír média.

District Judge Lynn Davis és az állami szenátor Curt Bramble számít az ölelést, ami szükséges karok és a kéz köré a személyt.

â € œI kezdett szép csillogó, â € Pearce mondta átölelve â € "és izzadás â €" a forró napon.

Az új rekord nem hagyható jóvá, amíg Guinness válik fényképek, video-és írásbeli nyilatkozatokat a tanúk. A rekord 612 hugs egy óra múlva, a Daily Herald of Provo számoltak be.

Egy ember a kiömlött ital Pearce. A kislány nem volt hajlandó elengedni, hogy kék szívócső, és egy kisfiú rúgott és sikoltott, nem akarta ölelni egy idegen, az újságot mondott.

2009. december 16., szerda

Nő Arcok díjak Kissing festészet

Marseille, Franciaország (AP) - Egy nő letartóztatták gyanújával csókolózás festménye amerikai művész, Cy Twombly elmosódás és a csont-fehér vászon vele ajakrúzs, francia igazságügyi tisztviselők mondta szombaton.

Azt mondta, hogy a rendőrség letartóztatta a nőt, miután megcsókolta a munkát csütörtökön. Ő is megpróbált a bíróság a déli város augusztus 16-án Avignonban a "kár, hogy egy műalkotás", az igazságügyi tisztviselők mondta.

A festmény, amely, melynek becsült értéke 2 millió dollár volt, a kijelzőn a Museum of Contemporary Art in Avignon. Ez része egy kiállítás von fut a múzeumban keresztül szeptember 30. Tisztviselői nem szolgáltak további részleteket a festmény.

Twombly ismert ő absztrakt festmények ötvöző festmény és rajz technikák, ismétlődő sorok és használata graffiti, betűk és szavak.

Born in Lexington, Va., 1928-ban, Twombly élt Olaszországban közel egy fél évszázad. -Ban elnyerte a rangos Arany Oroszlán díjat a Velencei Biennálé 2001-ben.