2012. szeptember 8., szombat

Tisztázása kérdések Ismerkedés Singles


Miután a válás, ha az idő úgy érzi, joga randevúzz újra, van néhány dolog, hogy tartsa szem előtt.

Mi történik egy másik személy nem mindig nyilvánvaló a felszínen. Képzeld el, ha meg tudná információkat gyűjt, és ezért nagyobb figyelmet fordítanak a mélység másik személy néhány jól elhelyezett és jó szándékú kérdésekre, ahogy megismerjük őket.

Jobb feltenni ezeket a kérdéseket, némán az első - és légy figyelmes. Nézd meg a dátum a meta-kommunikációs viselkedés és a test nyelvű válaszok gondosan, figyelembe véve a légzést, szemkontaktus és beszéd minta. Próbálja meg hallani és elfogadni a szavakat, de ellenőrizze intézkedéseket.

Az első és a harmadik kérdés alábbiakban azokat a biggies, és tartalmaznia kell a kincslelet információ annak eldöntésében, ha ez a kapcsolat, hogy folytassa. A középső kérdés tájékoztató és többet potenciális kompatibilitási szempontból a napi rutin.

A sorrend, amelyben ezek a kérdések kigurulás csak rajtad áll. Mindhárom lehet játszani egyszerre. Túl sok piros zászló bármelyik ezeket a kérdéseket? Ha igen, meghajlok ki, mint kecsesen lehetséges, amíg lehet.

1.Foundational Kérdések: Mi a kapcsolat, mint az anyád, apád és testvérek? Esélye van a válasz néhány keverékeként keserédes befejezetlen. Még a legjobb kapcsolatokat igényel munkát. Meg kell hallani, hogy mi a jó és mi egyre jobb. Mi a jó, és nem olyan jó a személy családi származás valószínűleg tükröződik a társkereső kapcsolatot.

Ha előrelépni társkereső, akkor valószínű, hogy megismerjék az emberek a választ a kérdésre. Ez az, amikor kell vizsgálni. Mi dolgozott ki egy a szülei csak a kezdet. Vannak még in-törvények, és a fél-és step-gyermek, akivel akkor már felnőtt kapcsolatokat.

2. Összesített Kérdések: Mik a rítusok? Mi volt a neve, és az utolsó alkalom, hogy olvassa el a könyvet? Hány órát dolgozik, nézni, sport vagy üzleti híreket a televízióban? Mi a hit gyakorlatban? Mit szólnál lejátszott video-vagy számítógépes játékokkal és lógni az interneten? Nézel vagy részt pornó? Mi a hobbija? Hol szeretne nyaralni?

3. Kicker Kérdések: Van-e valaki mást, aki azt hiszi, hogy az a más jelentős? Egy kedves barátom figyelmeztették, hogy ez az egy. Ön is úgy gondolja, hogy egy személy a piacon, csak akkor, ha azok valóban ingyenes, de ez nem mindig van így ebben a korban az ambivalenciát. Az a személy, aki úgy tűnik, szabadon lehet valójában egy ambivalens kapcsolat. Véletlenek vannak nem tudnak mondani, de megmutatom neked, és talán mondani, ha megkérdezed a helyes utat.

Ezekkel a kérdést, figyelj kemény és nézni közelről, amit kiderült, és rejtve. Mi a másik hajlandó mondani, ha elkapja?

Hoe te Cold aanpak op straat