2012. április 23., hétfő

Online Dating Ez nem csak a Nerds


Boy Meets Girl, fiú beleszeret a lány, fiú lány lesz, ez a történet legnagyobb valaha elhangzott.

Gyakorlatilag minden aspektusában a udvarlás és kapcsolatok ment keresztül számtalan változás. Egy ponton volt, hogy teljesen elfogadhatatlan, hogy egy nő teszi meg az első lépést, kivéve a szórványos alkalmával Sadie Hawkins tánc.

Távolság kapcsolatokat használni, hogy vonja óra levélírás és több ezer dollárt a távolsági hívásokat. Most, az Advent az internet, a távolságok soha nem tűnt ennyire kicsi.

Még online társkereső úgy tűnik, maga átesett a saját változás mértéke.

"Régebben azt gondoltam, ez furcsa volt, valami, amit soha nem kell csinálni", mondta OSU diák Charis Boamah. "De tudom, egy csomó ember, akik hozzászoktak feleségül segítségével ezeket a helyeket. Ebben a korban vált, hogy sokkal több elfogadható. "

Internetes társkereső használják elsősorban, de nem kizárólagosan forgalmazott azok felé, túl a főiskolai évek. Weboldalak eredetileg célba idősebb férfiak és nők, akik közül néhányan nemrég elváltak, vagy más módon, akik nem voltak teljesen kész visszatérni a hagyományos randi jelenet még.

Azonban az internet elsődleges felhasználói, hogy fiatalabb, mint valaha, és minden honlap, hogy egy üzlet, társkereső oldalak ma már az egyének 18-25 éves.

De vajon tényleg főiskolai hallgatók segítségével ezek a szolgáltatások? És ha nem, miért nem?

"Internet datálás csak vesztesek és nerds," mondta Josh Bordin, a színház nagy Londonból.

Van egy bizonyos, de cinikus, érvényesség itt? Végtére is, főiskolás korú emberek sokasága lehetőségek, amelyek, hogy együtt legyünk egymással találkozni, vagy a dátumok. Akkor miért akar valaki igénybe az interneten?

Az Ohio államban, hogy az egyik legnagyobb egyetemen a Midwest, biztosan vannak más lehetőségek főiskolás korú egyének, hogy megfeleljen a tanórán kívüli tevékenységek.

Brett Lysnkey, a junior-től Clevelandben, azt javasolta, "Minden szabad helyek csak ott hívások zsákmányt."

Nem volt egyedül az ő véleménye, a 30 diák által megkérdezett UWeekly, körülbelül a fele volt hasonló szempontok, köztük Joe Merkens, 1 fő a művészeti Montrose.

"Sok hal és más ingyenes oldalak csak a szexre," mondta. "Az egyik barátom szexelt 90 százaléka találkozott a srácok onnan."

Úgy látszik, van, legalábbis anekdota, legitimitást, hogy egy online társkereső helyet találni valakit, hogy enyhítse a fájdalmat a magány csupán egy éjszakára.

Mindenkinek megvan a maga oka felhasználásának online társkereső, mégis. Egyesek ezt használják az internetet csak találkozik egy éjszakára - vagy több, attól függően, hogy mennyire élvezed a két fél - a felnőtt találkozások.

Azonban néhány csak azt szeretném, hogy valaki időt tölteni.

Bobbi Holcomb, jelenleg osztályok orvosi kódolás és számlázási azt mondta, néha csak egy jó adrenalin löketet, hogy találkozik valakivel új.

"És jó volt együtt lenni valakivel, amikor akartam menni egy időpontra, anélkül, hogy egy bárban vagy egy klubban," mondta Holcomb.

Casey Stokley, 1 fő a művészeti Canton, azt mondta, annyira elfoglalt a munka és osztályokat, hogy ez szinte lehetetlen, hogy találkozik valakivel, hagyományosan.

"OkCupid ad nekem egy esélyt, hogy megfeleljen a srácok, amikor tehetem," mondta.

Online társkereső van egy nagy fellebbezést a mai főiskolai idős személy, hanem lehetővé teszi, hogy tagjai megközelíteni az ellenkező vagy azonos nemű saját feltételekkel.

Megy a tipikus helyek a randi jelenet, koncertek, játékok, bárok, klubok, stb, nem egy kívánatos helyszín mindenki számára. Kihasználva az internet lehetővé teszi, hogy saját maguk határozzák meg dátumok, határidők és foltok.

"Az egyik srác akart találkozni velem egy McDonalds," mondta Marissa Townsend, előre orvostanhallgató a Grove City. "Csodálom a kísérlet a hideg első randin, de komolyan?"

Mi a különbség az online társkereső és a valós életben, vagy IRL azok számára, akik a know mellett a módszerek első kapcsolatfelvétel?

Egyesek szerint, aki jártas az Internet dating, nincs olyan különbség a kettő között.

Shawndra Jones, a Wright State University, mondta is megvan a hullámvölgyön.

"A legnagyobb horror történetek származnak srácok én még nem találkoztam az interneten, és néhány igazán szívszorító is jöttek az online is" mondta.

Hasonlóan minden más szempontból az élet, online társkereső ad vissza, amit beleraknak, diákok mondta.

Azonban még a késő esti hívók, a hibás dátumokat és minden mást, van néhány, amely tényleg csak valami mélyebb, mint hogy ki az online társkereső tapasztalataikat.

Vannak, amelyek valóban azt kapja, amit a weboldalak azt állítják, mint azt a szándékukat, hosszú távú, kölcsönösen tiszteletteljes kapcsolatokat. Sokkal kevesebb, és véglegesen messze között, de nem történik. Mind a honlap létezik kínálnak különböző eredmények többnyire nem igazolja a régi mondás igaz, azt kapod, amit fizet.

Www.datingsitesreviews.com szerint, nagyobb arányú társkereső oldalak, amelyek megkövetelik a havi díjat, mint a eHarmony, Match.com és Chemistry.com nagyobb valószínűséggel elő a hosszú távú kapcsolatok.

Ez valószínűleg annak tudható be, hogy valaki trollingozáshoz a késő esti cowboy vagy cowgirl kevésbé hajlandó fizetni egy ilyen találkozás, amikor a dolgok ingyen máshol.

Ugyanakkor, csak azért, mert a fizetős oldalak nagyobb valószínűséggel megszerzése jogszerű figyelmet a hosszú távú kapcsolatok nem jelenti azt, hogy van egy nagyobb eséllyel találkozhatnak valakivel.

Laura D'Aveta, a Columbus mondta: "nem ütött bárhol eHarmony."

Mivel a technológia folyamatosan fejlődik, mindenki, különösen a nagy társadalmi környezetben, mint a főiskolai, termék széles körben elterjedt az elektronikus társadalmi hálózat. Ezért az Internet segítségével a randi, csak a következő logikus lépést.

Ez elérhető bárki számára, aki akarja, és olyan sikeres, mint a mennyiségű erőfeszítést, amit beleraknak. A legfontosabb, hogy észre, hogy csak azért, mert az internet nem jelent az embereknek van dolga bármilyen kevésbé valóságos.


2012. április 22., vasárnap

A társkereső oldalon a LinkedIn szakemberek


Miután észrevette, hogy valami nem biztonságos online társkereső oldalak, és hány tele vannak csalók és a szexuális bűnözők, Naveed Nadir akarta betölteni az űrt online társkereső világon. Elhatározta, hogy vegye feleségül a társkereső világ és szakmai világban létrehozásával Hitch.me, az első és egyetlen társkereső platform LinkedIn szakemberek.

"Van egy csomó társkereső honlapok odakinn, de a legtöbb ember e két területen fekszenek, és hamis profilok" Naveed Nadir, alapítója Hitch.me mondta Mashable. "A LinkedIn, az emberek egyfajta biztonságot és úgy érzik, jobban szeretik a hálózathoz."

Az online társkereső oldal segítségével a felhasználók profiljait böngészhet több száz LinkedIn szakemberek a világ minden tájáról, küldje el magán mosolyog (szavak nélkül), helyek (250 karakter), és még előadásokat (saját képek és videók).

Ha bejelentkezik Hitch.me használja a LinkedIn fiókját, szakmai információk, beleértve a LinkedIn fotó, automatikusan hozzáadódik a profilt. Ahhoz, hogy a szakmai oldal, a felhasználók nem tudják megváltoztatni vagy módosítani a profilját.

A felhasználók ezután töltse ki saját személyes profilját, amely információkat tartalmaz, mint az életkor, születési dátum, érdekek, fotók, stb Hitch.me 's lehetővé teszi a felhasználók adatvédelmi beállítások korlátozzák a láthatóságát a személyes profilokat csak a kijelölt személyek.

Ahhoz, hogy menteni a szóváltás keres kompatibilis felhasználók Hitch.me megmutatja az összes mérkőzés, szakmai és személyes profilok a saját műszerfalon.

Bár Hitch.me nem számít fel havi díjat, hitelek megtekintéséhez szükséges személyes profilok és üzeneteket küldeni. A felhasználók kapnak 200 ingyen kreditet aláírásával, és 100 kredit után, hogy minden egyes személy feliratkozik rákattint egy hivatkozásra megosztott felhasználók szólhatnak hozzá a társadalmi hálózatokat.

Ezt követően a hitelek ára 10 $ 300, $ 25 és $ 1000 50 2500. Ha hitelkártyával fizet, nyugtát küld az e-mail, és teljes körű hozzáférés megszerzése böngészni szakmai és személyes profilok és küldése.

Húsz hitelek szükségesek, hogy kinyit egy profilt, vagy küldjön egy mosolyt, 50 küldeni a hangmagasság és a 100 küldjön egy bemutatót.

"A szándék az, hogy szakmai és Hitch.me, hogy olyan magán és biztonságos, amennyire lehetséges," mondta Nadir.

빅 데이트 신화 - 놀라운 진리