2012. április 22., vasárnap

A társkereső oldalon a LinkedIn szakemberek


Miután észrevette, hogy valami nem biztonságos online társkereső oldalak, és hány tele vannak csalók és a szexuális bűnözők, Naveed Nadir akarta betölteni az űrt online társkereső világon. Elhatározta, hogy vegye feleségül a társkereső világ és szakmai világban létrehozásával Hitch.me, az első és egyetlen társkereső platform LinkedIn szakemberek.

"Van egy csomó társkereső honlapok odakinn, de a legtöbb ember e két területen fekszenek, és hamis profilok" Naveed Nadir, alapítója Hitch.me mondta Mashable. "A LinkedIn, az emberek egyfajta biztonságot és úgy érzik, jobban szeretik a hálózathoz."

Az online társkereső oldal segítségével a felhasználók profiljait böngészhet több száz LinkedIn szakemberek a világ minden tájáról, küldje el magán mosolyog (szavak nélkül), helyek (250 karakter), és még előadásokat (saját képek és videók).

Ha bejelentkezik Hitch.me használja a LinkedIn fiókját, szakmai információk, beleértve a LinkedIn fotó, automatikusan hozzáadódik a profilt. Ahhoz, hogy a szakmai oldal, a felhasználók nem tudják megváltoztatni vagy módosítani a profilját.

A felhasználók ezután töltse ki saját személyes profilját, amely információkat tartalmaz, mint az életkor, születési dátum, érdekek, fotók, stb Hitch.me 's lehetővé teszi a felhasználók adatvédelmi beállítások korlátozzák a láthatóságát a személyes profilokat csak a kijelölt személyek.

Ahhoz, hogy menteni a szóváltás keres kompatibilis felhasználók Hitch.me megmutatja az összes mérkőzés, szakmai és személyes profilok a saját műszerfalon.

Bár Hitch.me nem számít fel havi díjat, hitelek megtekintéséhez szükséges személyes profilok és üzeneteket küldeni. A felhasználók kapnak 200 ingyen kreditet aláírásával, és 100 kredit után, hogy minden egyes személy feliratkozik rákattint egy hivatkozásra megosztott felhasználók szólhatnak hozzá a társadalmi hálózatokat.

Ezt követően a hitelek ára 10 $ 300, $ 25 és $ 1000 50 2500. Ha hitelkártyával fizet, nyugtát küld az e-mail, és teljes körű hozzáférés megszerzése böngészni szakmai és személyes profilok és küldése.

Húsz hitelek szükségesek, hogy kinyit egy profilt, vagy küldjön egy mosolyt, 50 küldeni a hangmagasság és a 100 küldjön egy bemutatót.

"A szándék az, hogy szakmai és Hitch.me, hogy olyan magán és biztonságos, amennyire lehetséges," mondta Nadir.

빅 데이트 신화 - 놀라운 진리