2011. május 16., hétfő

Bűneiért Online Dating


Lehet, hogy könnyebb megközelíteni, hogy aranyos egyetlen mögül biztonságát számítógép képernyőjén, mint egy zsúfolt bárban, de a világ online és offline társkereső nem sokban különbözik. Az arány az elutasítás továbbra is magas: Csak egy a háromhoz az első által küldött üzenetek tagjai társkereső OKCupid.com valaha is választ (bocs fiúk, ez az arány mindössze 27 százalék az Ön számára).

Szerint a társkereső szakemberek, ez azért van, mert az emberek nem veszik észre, hogy ugyanazok a szabályok vonatkoznak az részvétel az interneten. A csapat a közelmúltban OKCupid pórusú több mint 500.000 először üzeneteket küldött az oldal tagjainak és lánctalpas válaszadási arányt. Ha áthúzása, lehet, hogy azért, mert te egyikének elkövetése ezeket a bűnöket.

Te tör kb úgy néz ki

Hízelgő valaki Önt érdeklő egy jó módja annak, hogy megy az, hogy az első üzenet, de győződj meg róla, hogy a megfelelő bókokat.

Küldött üzenetek a OKCupid ezekkel a szavakkal: "szexi", "szép" és a "forró" volt, sokkal alacsonyabb válaszadási aránya, mint azok, amelyek voltak, személyiség-alapú, mint a "félelmetes", "izgalmas" és a "cool".

"Ha találkozol valakivel, egy bárban, mindössze annyit, hogy menjen el, hogy köze van a fizikai megjelenés. Mivel a profilok, a várakozás, hogy meg kellett volna valami több, mint, â € ~ Te szép, "mondta Sam Yagan, társ-alapítója OKCupid.

U luv netspeak

Twitter, Facebook és a PM is segített nyomja netspeak a mainstream, de meg kell tisztítani a cselekmény, hogy az első üzenet egy online társkereső oldalon. Árok a szleng a megfelelő nyelvi â € ", és győződjön meg róla, lektorált.

"Egy sajtóhiba azt jelenti, hogy nem figyel a részletekre. Ez egy metafora, amit ők, mint egy kapcsolatban, "mondta társkereső edző Rachel Greenwald és a szerző miért nem Call You Back.

Rachel O'Neill, egy 32 éves kertész és OKCupid tag Victoria, egyetért azzal, hogy a szegény nyelvtani és helyesírási egy nagy kanyart.

"Ez nem olyan sokkal több a munka, tényleg, azaz â € ~ ó Istenem", mint a â € ~ OMG. ""

Te mozog túl gyorsan

Kérdezi valaki úgy gondolja, ez egy nagy meccs azok IM becenév vagy e-mail címét az első üzenet lehet csábító â € ", de vedd azt lassan. Első küldött üzenetek segítségével OKCupid tartalmazta a "chat", "e-mail", "Yahoo" és a "msn" volt a válasz mértéke csak 10, illetve 11 százalék.

"Képzelj el egy ember közeledik egy nő egy bárban â €" a művészet, ha nem kérsz a telefonszámot, "Mr. Yagan mondta.

Te nem teszed a legjobb menetiránnyal

A képet választani lehet elfoglalni egy kis darab ingatlan a profil oldalon, de a nők különösen elővigyázatosnak kell lennie, hogy mit képes szednek.

"[Férfi] megvizsgálja minden elemét a fénykép," Ms. Greenwald mondta.

Lilith Drágám, egy 40 éves promóciók menedzser Halifax, a bizonyíték: Bár kevés ember mondjon véleményt a szöveget az ő Rengeteg hal oldal, ő lesz számtalan üzenetet kérve őt, ha ő egy pornósztár â € "valószínűleg azért, mert felkerült egy képet magát pornó király, Ron Jeremy.

Audrey, egy 30 éves közösségfejlesztés munkavállaló Victoria, mondta fotók a férfiak természetes beállítások â € "mint például az éttermek vagy a szabadban barátok között â €" az, amit nyerni magához a társkereső oldalak. Ő messaged srácok a múltban, hogy mondd el nekik, hogy törölje webkamera felvétel â € "a legrosszabb fajta profilképe, mondja.

"Úgy néznek ki, mint ők csak csoszogva át követően öt órás World of Warcraft raidet."

A nyitó az édeskés

Lehet, hogy nem hozott túl sok gondolkodás be a nyitó tétel, de a néhány szó lehet a kulcs a beszélgetés â € "vagy elutasítására.

Mr. Yagan theorizes, hogy a felhasználók, akik nyitott a generikus üdvözölte, mint a "hello" sokkal alacsonyabb válaszadási aránya, mint azok, akik azt mondják: "mi a pálya?" Egy egyszerű oknál fogva: Az utóbbi megszólítás van szó.

"Van valami ott folytat a másik személy," mondta.

Beszél túl sokat

Míg a rövid szöveges üzenetek a "szia", ​​vagy "ur forró", hogy nem sokat, hogy ösztönözze beszélgetést egy nem-nem, ami még rosszabb, a mini-esszék. A OKCupid csapat csikorogva számokat meg, hogy az optimális hossza 200 karakter üzenet: csak egy kicsit hosszabb, mint a csipogás.

Bár érdemes elmondani valakinek 850 szó arról, hogyan is élvezte a búvárkodás, míg a nyaralás Borneón, Kate Bilenki, műveleti vezetője PlentyofFish.com, azt mondja, hogy "túl sok a részlet, túl hamar."