2011. július 10., vasárnap

Pickup Bootcamp


Charm School Boot Camp oktató Dan Williams - vagy a szociális stopposoknak, ahogy az ismert, a hangszedő közösség kínál a leckét a nap, hogy egy tábla a férfiak, a Bamboo Hut Észak Beach egy újabb péntek este.

"OK srácok," mondja, "nem akarom látni egyedül. Tudod, mit nevezünk, hogy - magányos sorban. Nem akarom látni egyedül álló, valaha.

"Továbbá, nem érnek véget a beszélgetés túl korai. Ne szakítsuk meg a beszélgetést, mielőtt valaki, mondjuk, ha tolja el, és azt mondja:" Menj el, "mondja vigyorogva. "Komolyan, tudsz beszélni valakivel sokkal tovább, mint gondolnád."

Az öt diák, kezdve a kora 22-től késő 40-es évek, és egészen a karrier főiskolai hallgató a pénzember, bólintott. Arcukat szorosak. Minden fizetett 1600 $ tölteni két és fél nap tanulás művészete a pickup a Karizma Művészetek alapított cég az egyik legismertebb név a hangszedő világ Wayne Elise, más néven zsonglőr. Ezek töltötte péntek délután egy kis szoba a Westin St. Francis Hotel, ismerkedés egymással, a oktatók és az alapvető tételei a zsonglőr módszer. Rájöttek, néhány új szót - "kino" a megható, "PUA" azt jelenti: "hangszedőt művész", "SOI": a "nyilatkozat az érdeklődés", "a vákuum" az a tér, beszélgetés, ami történik, miután egy kérdést . Ők szerepet játszott, és ellenőrizni az érzéseikkel. Már kérdezte sok-sok kérdést. Néhány tettek megjegyzéseket.

De most itt az ideje, hogy ezeket a tanulságokat a területen.

Bár a helyszín hangulatát sikolyok "fél" a piros lámpánál, tiki fáklyák és a tánczene, az érzés, az asztalnál is jeges. Az egyre zsúfoltabb bár úgy tűnik, mérfölddel arrébb, és száz láb magas a szempontból az ülő tanulók.

"OK, srácok", mondja Chad de la Vega, a másik oktató, hangzású, mint egy edző feltüzelve csapata a második tartógerenda cím pályára a leánykori összecsapás. "Menj oda! Go!"

Egyenként, az emberek, aki megkérdezte, hogy nem állapítható meg, nyomja magukat a kör stand és bár felé. Két diák pár ki, hogy egymással beszélgessenek, miközben méregette a tömeget. Az egyik a fiatalabb diákok megmarad egy pillanatra egyedül a végén a bárban, mielőtt vesz néhány kísérleti lépéseket egy nő ül egyedül. Ő kiegyenesíti az ingét, majd dől felé.

A két oktató dőljön hátra a fülkében, és bólintott elismerően. Úgy néz ki, esetlen, fidgeting, szemmel jól összpontosított helyszínen mögött bár nem a nő arcát, de ez még mindig sikeres. Ő közeledett egy idegennel, és elkezdtünk beszélgetni. Ő már úton van.

De ahogy a hétvége kibontakozik, valami furcsa történik: az emberek ne beszélni a nők. Válnak összpontosít távolabbi cél, másodlagos azonnali jutalom az egyszerű társas. Az öt diák és számtalan más ember, aki már készült a "csábítás közösség", ha elolvassa Neil Strauss "bestseller könyve," The Game ", a szociális szorongás gátolja több, mint a társkereső élet. Ők jöttek össze, mert a szavai egy 26 éves szeminárium résztvevője, hogy "kiszívja a kommunikációt."

És a végén a hétvége, a egyezik a telefonszámokat (a rekord a csoport öt gyűjtött, összesen három szám és egy rögtönzött kávé dátum) nem is a szám a végső elemzés szerint a férfiak mennek körül egy kört, és beszélni elvárásaikat elején a hétvége, és mit éreznek értek el. "Nem vagyok szűz többé, amikor a társasági élet," mondta az egyik diák boldog.

Volt egy csomó beszélnek "jó érzés" és a "megnyitását" és a "tanulási magamról." Egy ember hosszasan beszélt a tendencia, hogy önző az ő kölcsönhatások, és hogyan kell válnia empatikus másokkal. Ölelést bőven. A hétvégi kabalája tűnt, hogy több, mint Robert Bly Don Juan.

A válasz a diákok nem meglepő az oktatók. "Azt mondjuk az emberek, ez egy kicsit egy trükk," mondta Williams. "Jönnek ide, hogy megtanulják, hogyan kell beszélni a nőkkel, és megtanítjuk nekik, hogyan kell beszélni mindenkinek."

Charisma Arts több illedelmes, mint a legtöbb iskolában a csábítás közösség, vagy ahogy ismert, a Közösségben. Mint megörökítettek a "The Game", a közösségi kapta indul a 80-as évek végén a hozzászólás online üzenőfal egy ember nevű Ross Jeffries, aki elfogadta hipnotikus technikákat úgynevezett "NLP" fejlesszen ki a pickup módszert nevezte " Speed ​​csábítás. " Mint más üzenőfalak kerekedett, más neveken megjelent az elmúlt hat évben - Rejtély, zsonglőr, Papa, Tyler Durden - aki írta egymást, találkoztak egymással, és megpróbálta megtalálni üzembiztos módon, hogy a siker a nőknél - gyakran szigorúan meghatározott, mint a szex vele. Strauss, a New York Times író, aki feladta identitását Neil Strauss, figyelembe a becenév "stílus", hozta, hogy a világ, hogy a mainstream az ő Times cikket és könyvet, amelyet optioned, mint egy film.

Ellentétben a rutin nehéz Rejtély módszer, az agresszív beképzelt-vicces David D'Angelo módszer, a hipnotikus Speed ​​csábítás technikája vagy akárhány utánzásra oldalak, Charm School összpontosít megfoghatatlan cél "légy önmagad."

Az első délután, de la Vega lefektetett alapvető szabálya a zsonglőr módszer: Mindenki érdekes. "A Te feladatod, hogy megtudja, mi egyedi és különleges a mindenki beszél," de la Vega azt mondja, mivel a csoport bámul rá. "Mi nem tanítani rutin. És nem akarom, hogy egész idő alatt teljesítő - a beszélgetést kell 50-50. Egyszerre lányok nevettek, és nevetett, de ha nem hozott semmilyen erőfeszítést, hogy nem vagyunk elkötelezettek. Olyan, mint egy TV-show - mindig kapcsolja ki. "

Ha a "set" nyitva van, a neve a játék jutalom és eszkalálódik, minden lépést társalgási, ott kell előrelépést fizikailag (kino!). De a hangsúly továbbra is a társalgási készségek, amelyek vonatkoznak egyformán férfiak és a nők. Nem volt addig, amíg a harmadik és egyben utolsó nap, hogy flörtöl technikák kerültek elő - a "push és pull", ahol a pozitív kijelentések megfogalmazva negatív létrehozni humor és feszültség, és a "szexuális korlátok" kerülnek bevezetésre, mint az "I akar csókolni, de attól tartok, túl sok ember figyel. "

"Nem fogok hazudni," mondta Williams. "Én vagyok a férfi, és azt akarom szex és én talán lesz akarják gyorsabb, mint a nő. De ez egy tiszteletteljes módja annak, hogy a szándékok ismert."

Egy hosszú pénteken az osztályteremben, és péntek este a területen, ahol a csoport ugrált a Velvet Lounge után eltöltött idő, a Bamboo Hut, szombaton hozott sem enyhülnek a srácok. Ez a Boot Camp, elvégre. Események után az éjszaka is átmegy egy kávézóban (senki sem több, mint beszélgetni a bánya, de minden férfi jelentett nagyobb bizalmat, miután kénytelen kapcsolatba idegenekkel a három óra), eljött az ideje egy új lecke : nappali pickupok. A csapat élén át Határok ki Union Square kezdeni beszélgetni akár könyv szerelmeseinek.

A strukturált szabályokat, szoros hierarchia és támaszkodás kódszavakat, a csábítás játék átitatva kamasz fiú kötés rituálék. Mint Strauss megjegyzi: "The Game", "Semmi sem kötés, mint felvenni a lányok együtt. Ez az alapja a nagy barátság. Mert utána, amikor a lányok elmentek, akkor végül egymásnak a nagy-öt meg" Már kínálása, mióta találkoztam velük ... Ez nem csak a hang a bőr üti a bőr, ez a hang a testvériség. "

A sikeres szakmai PUAs, mint a zsonglőr, felismerik ezt, és bizonyos fokig kihasználni, hogy: mind a három oktatók Charm School Boot Camp volt egy időben az ügyfelek a Charm School Boot Camp. Pályakezdő Boot Camp hozzáférjenek magán üzenőfal, ahol kérdéseket tehetnek fel, és mesélni az élet utáni Boot Camp, valamint egy órás hívás egy oktató. Az oktatók azt mondják, hogy közös a diplomások tartani a kapcsolatot, és lógni sokkal azután a szeminárium vége.

Mivel ebben a csoportban, nem valószínű, hogy bármely PUAs jelennek. Minden résztvevő azt mondta, hogy a rutin hiánya vagy bonyolult manipulációk voltak, mi vonzotta őket a zsonglőr módszer az első helyen. De ez könnyen belátható, hogyan lehetne még elcsábította a csábítás játék. Egy e-mailt egy héttel a tanfolyam után, a 26 éves diák rave "Én elmentem egy srác, aki félt, hogy beszél egy idegen, mert nem tudtam, mit mondjak, egy srác, aki félek, hogy beszél egy idegen, mert az idegen nem fog kezdeni nyit, és ez csak azért furcsa számomra, mert én még soha életemben volt az emberek nyitnak nekem, "de a végén az e-mail egy sötétebb jegyzetet.

"Az egyetlen dolog, félek minden percét életem után a műhely, hogy megyek vissza, hogy a régi önmagát," mondja. A megoldás erre a problémára? Ő: "Folyamatosan dolgozunk a módszer."

http://www.sfgate.com