2010. június 20., vasárnap

Nagyi leletek Óvszer a McDonald's Bag


Wellington, Új-Zéland (AP) - A nagymamám volt, aggódva, hogy talál egy óvszert egy Happy Meal ajándék csomagot vásárolt neki 7 éves unokáját egy McDonald's étteremben Új-Zélandon, a helyi média számolt be csütörtökön.

Az óvszert találtak kedden este egy zsákot kapott Maia Whitaker a dara, amelyet ő nagyszülei vásárolt egy McDonald's üzletet a város Wellington.

Nagypapa azt mondta Rowan Hutch A Dominion Post újságban, hogy szerencséje volt felesége volt az első, hogy belenézel a kis sporttáska, hogy eljött az étkezés.

Ő megdöbbent, amikor látta, hogy a zöld óvszert és a csomag belsejében a táska, mondta.

"Én nagyon felháborodott igazán. Az a tény, unokámat akartam nézni a zsákba, és találja ezt a dolgot. Nehéz lenne megmagyarázni, ő mindössze hét, mondta Hutch.

A kivezető gyorsan cserélték a Happy Meal egy hamburger és a tolltartó. McDonald's vizsgálódik az talál.

Joanna szóvivője Redfern-Hardisty mondott, mert a népszerűségét, a korábbi boldog étkezés ajándékot adtak ki a konnektorból, és előre csomagolt sporttáska volt helyettesíteni a gyerekek ajándékai.

Egy maradt lezáratlan megjelenítheti és a "valahogy" véget vetett fel az ügyfél, mondta anélkül, hogy miért az óvszer volt jelen.