2011. május 11., szerda

Faji megosztottság az Online Dating?


On-line társkereső úgy tűnik, hogy a szegregált, mint a valós világban, mondjuk a kutatók a University of California, Berkeley.

A kutatók gyűjtött információkat, több mint 1 millió profilját kislemez keresi a szerelmet az interneten.

Megtanulták, hogy fehérek túlnyomó részben inkább a mai napig tagja a saját faji, míg a feketék, különösen a férfiak, sokkal nagyobb valószínűséggel át a verseny gáton.

A Berkeley tudósok elemezték a faji preferenciák és az online tevékenység az emberek az Egyesült Államokban, akik jegyzett 2009 és 2010 között egy vezető internetes társkereső szolgáltatás.

A róluk, az online daters kijelentette, a faji előnyben. Néhányan azt mondták, inkább a mai napig kizárólag a faj, mások inkább valaki kívül faj, és megint mások azt mondta, hogy nyitott volt társkereső valaki bármely faj.

A kutatók ezután képes összehasonlítani az online daters kinyilvánított preferenciái, akikkel ténylegesen felvette a dátumot, és azt találták, mélyreható különbségek feketék és fehérek.

"Azok, akik azt mondták, volt közömbös, hogy a verseny egy partner volt a legvalószínűbb, hogy fiatal, férfi és fekete," mondta Dr. Gerald Mendelsohn, vezető vezető szerzője a tanulmány, amelyet hamarosan be kell nyújtani a kiadványt.

Összességében, azt mondta, "fehérek több mint feketék, a nők, mint a férfiakat és a régi több mint fiatal résztvevők azt inkább a partnere ugyanazt a versenyt."

A vonakodása attól, fehérek a kapcsolatot feketét igaz volt még azok számára is, akik azt állították, hogy közömbös a versenyben. Több, mint 80 százaléka a fehérek kapcsolatot fehérek, és kevesebb, mint 5 százalékuk kapcsolatot feketék, aránytalan, tartott a fiatal, valamint az idősebb résztvevők.

"Voltak képmutató? Alert a valóságot a társadalmi világ? Törekvő politikai korrektség? Kísérlet egy optimális stratégiát a saját prezentáció? Adataink nem teszik lehetővé számunkra, hogy válasszon azok között alternatíva, "a tanulmány szerzője írta.

A becslések szerint minden ötödik amerikai használt fel egy online társkereső szolgáltatás, mint eHarmony vagy Match.com, és egyre több a megállapítás, romantika keresztül Facebook és más közösségi oldalakra. A százaléka párok, akik már találkoztak online most majdnem egyenlő a pár, akik találkoztak a barátok vagy a család, a kutatók szerint.

"Mivel az online társkereső szolgáltatások nő, akiknek utak soha nem lett volna keresztbe offline már rendszeresen találkoznak, és jelentős cserék a virtuális világban," a tanulmány megállapította.

Az elmúlt 40 év során drámai elmozdulás hozzáállásuk Amerikában felé fekete-fehér vegyesházasság - 3-1 helyett 3-1 a javára, mondta Mendelsohn. Mégis, 2000 amerikai népszámlálási adatok azt mutatják, hogy a fekete-fehér párok képviselnek mindössze 1 százaléka az amerikai házasságok, mondta.

A főbb megállapítások a jelen tanulmány párhuzamosan a népszámlálási adatok házasság, hogy a feketék nagyobb valószínűséggel, mint a fehérek, hogy a fajok közötti házasságot, és hogy a párok, ahol a férj és a feleség fekete fehér sokkal gyakoribbak, mint azok, amelyek a férj fehér és a fekete feleség szerint Mendelsohn.

"Az egyik elmélet szerint a feketék úgy viselkedik, mint más kisebbségi lakosság a történelem ennek az országnak," Mendelsohn mondta. "Érdekli őket mozog-e fel a hatalmi struktúra, és az egyik módja, hogy te is a vegyesházasság a domináns csoport."

A tanulmány szerint, több mint 80 százaléka az online társkereső partnerek által kezdeményezett fehérek voltak a többi fehérek, és csak 3 százaléka megy feketék. Ez a tendencia tartott férfiak és nők, fiatalok és idősek. Bár a fekete résztvevők kezdeményezett kapcsolatot tagjai saját faj több, mint a fehérek, ők 10-szer nagyobb valószínűséggel forduljon fehéreket, mint fordítva, a tanulmány szerint.

A kutatók azt is nyomon követhető az arány a viszonzás között a medence az online daters, nézte, hogyan reagáltak, amint üzenetet kapott az érdekelt potenciális partner. Ismét fehér férfiak és nők a legnagyobb valószínűséggel reagálnak tagjai saját faji, és csak 5 százaléka a válaszok ment feketék.

A fő célja az volt, hogy mérje fel, hogyan változik a hozzáállás fajok közötti házasságot, és nőtt a társkereső lehetőségek játszottak ki közötti kapcsolatok feketék és fehérek. Szintén érdekes a kutatók számára volt a kérdés, hogy az Obama-elnökség azt jelzi, hogy az Egyesült Államok belépett a poszt-faji korszak.

"Egyértelmű, hogy nem vagyunk még a poszt-faji korszak, és a bizonyítékok vizsgálata online társkereső arra utal, hogy várja érkezését egy kis időbe türelem," a tanulmány arra a következtetésre jutott.

Waarom vrouwen Like Ugly Mannen