2011. április 29., péntek

Online Dating az elfoglalt munkacsoport Professional


Ellicott City, MD (PRWEB) 6 december 2010

Fiatal szakemberek egy nagy mellett a legtöbb vállalat és a Fortune 500 vállalatok felismerték ezt évtizedek óta. Ezek ambiciózus, energikus, és vizsgálják, hogy bebizonyítják rátermettségüket a saját maguk és feletteseik. Sokszor ezek a fiatal szakemberek egységes, és nincs olyan családi kötöttségek, hogy részt vegyen, így képesek dolgozni hosszabb, igényesebb órával és előzetes pályafutását gyors áron. Ez általában hagyja őket kevés időt töltenek a kapcsolatokat és társkereső. Azonban van megoldás erre a problémára: online társkereső. Ez gyors, kényelmes és viszonylag olcsó. A legfontosabb, hogy nagyon hatékony - az emberek kereshetnek és megismerhetik tucatnyi potenciális jelöltek anélkül, hogy elhagyják a laptop.

Jelenleg Match.com és eHarmony.com a legnagyobb társkereső honlapokon elérhető. Azonban sok speciális honlapok, amelyek középpontjában a konkrét demográfia virágzó annak a ténynek köszönhető, hogy leszűkíti a medence potenciális jelöltek több megfelelő találatok.

TheCityClique.com novemberében indult 2010-ben és célja az volt, kizárólag iskolázott, energikus, dolgozó szakember, aki él, vagy dolgozik a városban. A cég jelenleg, amely a tagok, akik feliratkoztak az ingyenes, egy éves előfizetés (120 $ értékben), mint a promóció.

Készítette: a csapat korábbi Fortune 500 szakember, TheCityClique.com nagyon könnyű navigálni, és egy szórakoztató hely, ahol szakemberek is tudják az emberek, akik hasonló életmódot és érdekli egy komoly kapcsolatot.