2011. április 26., kedd

Ismerkedés tanulságai a Fabulous Four


Ezt végre itt van: Szex és New York 2! Két év után a várakozás, a nők mindenütt elindulna droves, hogy a koktélok és a szűrés a legjobb csajos folytatást.

Én is észrevettem, néhány die-hard rajongók összhangban a box office sport póló hirdette: "Én vagyok a Samantha," vagy "I'ma Charlotte."

Mivel a kapcsolat író és kissé a Carrie Bradshaw lányt magam, nem tudtam segíteni, de csoda ... mivel nagyon sok nő szerelmes, és azonosulni ezeket a karaktereket, hogy mi a legjobb társkereső tanulságokat tanulhatunk mind a mesés négy?

Miranda Hobbes

Dátum magát először. Az alapítvány az én randi tanácsok a nők a "randi magát először." Más szóval, ha akarsz egy egészséges kapcsolat, törekedjen a teljes és kielégítő életet a saját, majd keresnek partnert, hogy ossza meg, hanem mint arra vár, hogy megtalálja a "másik fele", és várta őt, hogy teljes Önnek.

Miranda Hobbes "karakter egy példa egy nő, aki nem csak, hogy: Ő követi a karriert, hogy partnere egy rangos manhattani ügyvédi iroda, szeret olvasni, étkező és figyelembe minden kultúrában New York-i kínál, és természetesen , minőségi időt tölt vele kedvenc barátnője. Nem néz rá az ember, hogy eleget neki minden igényt kielégít.

Miranda olykor ő önellátás egy kicsit túl messzire azonban, használva a függetlenségét, mint a védelmi mechanizmus tartani az is, akit szeret karnyújtásnyi távolságra. Egy egészséges kapcsolat, akkor szívesen egyensúlyt a "nekem" idő és pár alkalommal. Fontos, hogy hagyja el a partner az Ön életében, megosztani, ami fontos neked, és engedd meg magadnak, hogy érzelmileg sérülékeny. Így közelsége igazán nő.

Samantha Jones

Bizalom ellenállhatatlan. Mint minden nő, a karakter Samantha Jones neki részesedése bizonytalanság (kora, és a mérete a mellét, a kezdők). De sose tudni, főleg ha a lány körül egy vonzó férfi. Ő sugárzik önbecsülés mindenhol megy, és a férfiak állítják, hogy neki, mint egy mágnes. (Persze, hogy lehet valami köze neki, tanulságos ruhák is ...)

Ahogy a buddhista mondás tartja: "te magad, mint bárki az egész univerzumban, megérdemlik a szeretet és a szeretet." Ahhoz, hogy egy egészséges, szeretetteljes kapcsolat egy másik személlyel, akkor először meg kell egy egészséges véleménye - és a szeretet a - magunknak.

Persze Samantha jönne egy kis segítség a "egészséges kapcsolat" részleg, mivel ő megpróbálja meggyőzni magát, hogy a szex minden van szüksége egy embernek. Érzelmi, továbbá a fizikai, intimitás végső soron a leghasznosabb kapcsolatot tudunk már.

Charlotte York

Felejtsd el a "típus." Két évtized után a társkereső férfiak, akik megfelelt a követelményeknek filmje - magas, sötét, jóképű és WASP-y - Charlotte megtaláltam a megfelelő kapcsolat ő vágyott a legváratlanabb formában: ő rövid, szőrös, kopasz , a zsidó válás ügyvéd, Harry.

A tanulság: a szeretet nem mindig jön meg a várt módon megy végbe, ezért, hogy nyitott elmével és a szív, vagy talán csak hiányozni.

Carrie Bradshaw

A szerelem egy hullámvasút. Élvezze az utazást. Mivel találkoztunk Carrie Bradshaw karaktere több mint egy évtizeddel ezelőtt, most már utána romantikus kalandok sorozata révén kapcsolatok - elsősorban Berger, az orosz, Aidan és természetesen Mr. Big.

A lány kíváncsi elme is ő legnagyobb eszköz (ő szellemes társalgást tesz neki egy mesteri flört), és ő a legnagyobb felelősség (azt hiszi, mindent át-). Mégis, nem számít, hány alkalommal ő sérült meg, vagy csalódott az elmúlt kapcsolatok, Carrie ad minden szíve a férfi, akit szeret.

A legtöbben nem tud segíteni, de hordoz körül némi érzelmi poggyászt a múltból. De miért nem veszi a végszó Ms. Bradshaw, és úgy dönt, hogy nem kell, hogy húzzon egy hatalmas bőröndöt tele sajnálom maga mögött, hanem hogy a gyöngyök a bölcsesség, amit nyert a tapasztalatokat, és ezeket egy imádnivaló ( tervezője, természetesen) kuplung, kész alkalmazni a nagyon mesés jelen.