2011. április 18., hétfő

Ismerkedés a munkahelyi?


Ez egy általános jelenség: a munkatársak, akik még a date.

De ezek a kapcsolatok meggondolatlan? Attól függ, hogy kivel beszél.

Valley társkereső edző, Joann Cohen, több mint 20 éves gyakorlattal rendelkezik az emberi kapcsolatokban, és ő azt mondja, társkereső a munkahelyen is egy kétélű kard - az egyik, hogy el kell kerülni, ha lehetséges.

Azonban, ha fülig, hogy valaki a munkahelyen, és egyáltalán nem tudja elképzelni magát nem társkereső őket, Cohen biztosítja, "van remény", és felajánlja ezek a tippek:

Mielőtt egy munkatárs társkereső

Ellenőrizze a munkavállalói kézikönyv. Egyes vállalatok már politikák, amelyek tiltják a randi kapcsolatok a munkahelyen. Mások hogy társaik a mai napig, de mentsen főnök / beosztott kapcsolat, ezért olvasd el az apró betűs részt. Ha ők nem foglalkozik külön interoffice társkereső, olvassa el a vállalat szexuális zaklatás politika. Ne felejtsük el, hogy vannak írott és íratlan elvárások minden cég számára. Mindent megtesz annak érdekében te magad kezelése megfelelő.

Ne feledd: nem áll rendelkezésre. Mielott egy munkatárs a napon, úgy az esélye, hogy a válasz nem. Ha ez a helyzet, legyen udvarias, mondd meg nekik, hogy tudd, ha meggondolja magát, és nem kívánja folytatni a másik személy, amely lehet tekinteni a szexuális zaklatást.

Míg a randi egy munkatárs

Kommunikálni. Beszélni egymás elvárásainak. Állítsa alapszabályt. Ez segít meghatározni, hogy mind a ketten kellene elindítani és kezelni bármilyen problémája vagy kérdése, hogy felmerülhet az irodában kapcsolatban a kapcsolatot.

Légy diszkrét. Még ha azt hiszed, szerelmes, és szeretné, hogy mindenki tudja, hogy nem járnak mások. Megállapodnak abban, hogy elmondja senkinek, amíg te egy meghatározott, elkötelezett kapcsolata.

Légy profi. Kerülje a PDA-k, kacér e-mailek vagy hívások, és még ebédet a munkahelyen. Egy jó ökölszabály, hogy győződjön meg róla, elégedett azzal, amit csinálni a címlapon egy újság.

Fókuszban a munka. Emberi erőforrások és a felügyelő figyeli majd, hogy ellenőrizze, hogy a kapcsolat nem befolyásolja a munkáját. Tehát most a legjobb alkalom, hogy keményen dolgozni, és a fókuszt. Nem akarom, hogy adjon nekik egy okot, hogy hadd menjen.

Rámutat, hogy emlékezzen

SOHA időpontja személy, aki közvetve jelentést az Ön számára. Ez teszi az embereket a kérdés ítéletet, és fog okozni másokat vádolni meg a protekcionizmus.

Iroda mérete számít. Ez több esetben a várható, és elfogadta az emberek a mai napig a nagyobb irodák, mint a kis irodák.

Az emberek eltérő lehet a munka. Mielőtt megkérdezed őket, beszélj velük mélyebb egy alkalmi beállítást, és ismerjük meg őket. Győződjön meg róla, hogy valaki 'igazán szeret kimenni a.

Légy érett. Ha elérsz egy pontot a stabilitás a kapcsolat, ez rendben van, hogy a többiek is tudják. Beszélj a felügyelőnek az első azonban, hogy biztosítsa neki, hogy ez nem befolyásolja a munkát.

Ne hagyd dolgozni zavarja a kapcsolatot. Tartsa a munka és a magánélet különböző lehetséges. Ez kiküszöböli a lehetséges csapnak össze a kettő, és hagyja az egészséges, funkcionális kapcsolatot.