2011. szeptember 3., szombat

Big Ismerkedés Mítoszok - és meglepő igazságok


Tévhit: Amikor prepping kimenni a lesen, hozott egy alig van ruha - a férfiak, mint nők, akik azt mutatják, sok-sok bőrt.

IGAZSÁG: Egy új tanulmány folyóiratban Behaviour megállapította, hogy a tekercs a fiúk, az ideális mennyiségű hús akkor mutatják is 40 százalék. A növény felső és mini átlépi a vonalat csábító a skanky.

Tévhit: Ha egy srác, hogy az első lépést rá.

IGAZSÁG: Smile rá, de aztán várni, hogy jöjjön hozzád. A Northwestern University tanulmány felfedezte, hogy az a személy, aki a közelgő általában végül eső nehezebb.

Tévhit: A csevegés közben őt a napon, a hangsúly a közös érdekek.

IGAZSÁG: megvitatása cucc van a közös akarat, hogy úgy érzi, csatlakozik. Azonban ez is fontos beszélni érdekes személyes tapasztalatok és a hobbija, hogy eltérő az övé. A szakértők szerint van kitéve, új és izgalmas dolgokat növeli a dopamin kémiai testünk, és ami viszont épít érdek és a szenvedély.

Tévhit: Egyél egy alacsony kalóriatartalmú ételek, mint a zöldségeket és a saláta, ha ki egy srác, hogy azt mutatják, hogy te vonzó és vigyázzon magára.

IGAZSÁG: Bár a közelmúltban készített tanulmány a McMaster Egyetem Kanadában, hogy a talált nők inkább, hogy nem csak, hogy a legtöbb srácok tényleg megy a csajok, akik enni igazi ételt előttük, mondja Scott Kudia szerzője, ha ez a szeretet, miért vagyok Én boldogtalan? Nem, hogy meg kell cucc az arcod, de az emberek azt szeretnék, hogy valaki, aki majd maga körül. Harapni a nyúl élelmiszer szól hamis és őrzött.

Tévhit: Az első dolog, ami megragadja a srácok figyelmét a szemed.

IGAZSÁG: A Cosmo és AskMen.com felmérés, 62 százaléka a srácok észre a forró testet. Csak 27 százalék csalogatják által csábító szeme. (Lásd a mítosz # 1 tipp, hogy hogyan mutatják ki a görbék a legszexisebb módon.)

Tévhit: Ez egy jó ötlet, hogy "barát" egy srác te társkereső, így megismerjük egymást jobban, és úgy érzi közelebb.

IGAZSÁG: A közzétett tanulmány CyberPsychology és viselkedés úgy találta, hogy mivel Facebook barátok személy Ön látja nő kapcsolat féltékenység (ahem, mint kattintva a kép egymástól az Ön saját Exes). Az is bizonyos értelemben több mint ismerős, amely doom kapcsolatot, különösen a korai szakaszában.

Tévhit: Ne beszélj magadról túl sokat a napon, vagy akkor úgy tűnik, nárcisztikus. Ehelyett kérdezd meg sok kérdést.

IGAZSÁG: Meg kell feltétlenül mutatnak őszinte érdeklődést iránta. De ugyanilyen fontos, hogy olvassa el magát a beszélgetés során. Férfi megy a nőknek, akik a szó, amit gyakran tanulmány szerint a közzétett személyes kapcsolatok. A kutatók egymagában azért, mert ez a kifejezés jelzi, ön-közzétételt, amely elősegíti intimitás és közelség. Ez is tükrözi a függetlenséget - hatalmas be-on.

Delstaten dating på Wall Street