2009. november 2., hétfő

Miss Nagy-Britannia megfosztott cím

Miss Nagy-Britannia Danielle Lloyd Ellopták az ő cím után azt mondta a magazinnak, hogy ő volt Párkeresés az egyik bíró előtte győzelem.

Lloyd kiderült, hogy ő volt a kapcsolatuk a labdarúgó angol Premiership Teddy Sheringham több mint két hónappal a verseny februárban -, hogy korábban azt állította, hogy a két még csak kezdődött a románc-én éjjel a menet.

Eve magazinnak beszélt, egy interjúban számoltak be pénteken a brit újságok, ő nyilatkozott erről egy pár cipőt, hogy Sheringham vett neki karácsonyra, mondván: "Teddy soha nem fogja elfelejteni, hogy szem elől. Voltunk még ágyban, amikor kinyitottam" a jelen szerint a The Daily Mirror bulvárlap.

A verseny szervezői is elégedetlen után nemrég nyilvánosságra kapcsolatos Playboy magazinnak, amely azt mondta volna jelentő topless a következő kiadás.

"Miután nemrégiben azt állítja, a sajtóban és magazinokban, valamint a nyilvánosságot adott a Playboy honlapján a következő kérdés, mi sajnos úgy döntött, hogy szalag Danielle Lloyd a rangját, mint" Miss Nagy-Britannia 2006-ban "azonnal hatályba lépnek", mondta egy nyilatkozatot tették közzé Miss Nagy-Britannia honlapján csütörtökön.

"Nagyon szomorú, hogy ez a fellépés nem volt szükség, és szívből kívánjuk neki a legjobbakat a jövőre nézve."

Copyright © 2006 Agence France Presse.