2010. április 11., vasárnap

Több egyes munkanélküli


Ha te vagy az egyetlen, akkor sokkal nagyobb valószínűséggel lesznek munkanélküliek, mint a házas emberek.

USA Today jelentése szerint egy új tanulmány szerint a Federal Reserve Bank of St. Louis megállapította, hogy egyetlen csökkent a foglalkoztatás 4,8 százalékponttal, 2007 decemberétől 2009 júniusáig, míg a házas foglalkoztatás esett csak 3,1 százalékponttal. Augusztusában, az egyetlen volt a munkanélküliségi ráta 13,5 százalék, míg a házas emberek is 6,3 százalék.

Milyen számlák a különbség? Tanulmány szerzője, Ken Wall mondta a USA Today, hogy a nős férfiak nagyobb valószínűséggel fog egy alacsonyabb fizető állást, mint az egyszeri ember, mert van egy feleségem és a gyermekek támogatására. Ezekben az esetekben a házas nőkre is hajlamosak kap munkahelyek kiegészíteni férjük jövedelmére.

Kislemez, másrészt, általában kevesebb az oktatás és az általános szakmai tapasztalattal, mint azok, akik házasságban, és ebben a gazdaságban, nagyobb értéket helyezi a szóban forgó két tényezőt. "Ez igazán kiemeli az oktatás fontosságát és a tapasztalatok," Wall mondta.

Egyedülállók is hátrányosan érinti a lassuló növekedésnek - nem a recesszió, kislemez "a foglalkoztatás nőtt volna 4 százalék versus 2,2 házas, a foglalkoztatás, a tanulmány szerint.

Annak ellenére, hogy a komor gazdasági valóságot, amely által végzett felmérés társkereső megállapította, hogy az egyedülállók 78 százaléka ragadják meg a munkanélküliség, élő szülők és a tervezés dátumát, hogy a körül forog, a szabad tevékenység, és hogy ezek a kiigazítások életmód nem elrettentő, hogy a társkereső él.

No More Mr Nice Guy