2011. május 31., kedd

Mind Your Words


Keresi a szeretet online és gondoltam, akkor is megússza a helyesírási hibákat? Akkor jobb lenne, ha szem előtt tartva az írás stílusa. A kutatást végzett a Queensland University of Technology, Ausztrália, azt mondja, hogy helyesírási hibák, rossz nyelvtan és használata túl sok felkiáltójel lehet nagy halasztani néhány.

Ha az írás stílusa nem lenyűgöző elég, akkor szembe a fenyegető könnyen, hogy elutasította az említett keres egy potenciális partner.

Kérdezd meg 20 éves szakos hallgató Samaira Singhal, aki azt mondja, hogy a bírák az időpont-érdemességét egy srác csevegés közben az első néhány percben. "Ha megy a Messiás a nyelvtant, vagy használ rossz helyesírás, tudom, hogy nem társkereső anyag. Helyesírási van megbocsátható, hogy bizonyos mértékig, de nem Messiás nyelvet. "Stylist Dolly Gupta is utálja beszélget online valakivel, aki egy szánalmas írás stílusa.

"Ez az első paraméter megítélésének egy személy. Nem mintha meg kell megjeleníteni a ragyogó, de néhány alapvető etikett elengedhetetlen. Ha a srác nem tudja pontosan szavakat helyesen, vagy megy a gépelés nagybetűkkel, tudom, hogy ő viselte nekem egy idő után. "Emberek is ítélik meg az online neveket használnak. Neveket, mint "rock sztár", "lendületes srác" és a "magányos fickó" is kiábrándító is. "Inkább menjen el egy" Vikram Ahuja ", mint chat egy" forró darab ". Nem bírom az ilyen embereket komolyan, "mondja Guha. Pszichiáter Samir Parikh egy másik veszi a témát, mégis. "Ez igazságtalan megítélni valakit alapján az ő nyelvtudása. Kommunikációs túlmutat nyelvtan. Az emberek, hogy túl nagy jelentőséget az online élet és várják a másik féltől is. "

Fen A Net-etikett

1. Válassza ki a szavakat óvatosan. Ne használjunk kifejezéseket, mint például a "hi baby", "hé édesem" vagy "helló drágám", hacsak nem akarod a lányt, hogy blokkolja örökre.

2. Slangs egy szigorúan nem-nem, míg társkereső online, kivéve persze azt szeretné, hogy címkével, mint egy goromba, neveletlen ember.

3. Próbálj meg precíz lenni, és elkerül a ismétlődő szavakat. Ismétlések viselte a személy.

4. Bár beszélgetni valakivel az első alkalommal, ne kérdezd túl sok személyes kérdést.

5. Ne tartsa küld szórakoztató levelek, illetve a társadalmi üzeneteket valakit randi. Ez lehet jó az Ön számára, de nem mindenkinek.

6. Nyomtatott betűkkel, mint sikoltozva valaki fülébe. Elkerülni.