2012. július 14., szombat

A friss, új mobil honlapot, ami Ismerkedés Egyszerű


DatingAccessory.com egy új mobil honlapot, hogy a kislemez kínál szórakoztató és gyors módja annak, hogy soha ne hagyd ki a másik kapcsolat. Azáltal, hogy egy társkereső kártyát, amely egyszerűen megállapítja: "Ön megakadt a szemem", hogy azonnal törölje a célja a kártya. A fordított a kártya egy nyilatkozatot, amely így szól: "ha van szó elnézést, kérjük, ezt a bókot." Ez a folyamat tartja előkelő míg bátorságot igénylő kis részéről az ajándékozó. A vevő a kártya képes használni a Smartphone a kártyák "QR-kód vagy az általános internetes címet és egy kódot, ami összeköti a givers személyes profilt és fényképeket. Az oldal használ mobil technológia, így az élmény mind a gyors és szórakoztató.

Az "Ismerkedés tartozéka" jött létre, hogy megoldja a problémákat több társkereső. Ez tartalmazza a gyakori panasz az online társkereső, ahol a személyek fizikai leírását és a képeket nem pontos. A társkereső kártyát kap az életben úgy, hogy legalább egy ember, ha nem is láttuk egymást, és észrevettem, hogy a testbeszéd, válaszolva a kérdésre: "Mit néznek ki valójában?"

További probléma, hogy a legtöbb online társkereső honlapok nyilvánosak, és sokan még soha nem találkoztál, hogy ilyen könnyen felismerhető. Emiatt sokan nem post egy fotót, amely korlátozza, hogy képesek felvenni a kapcsolatot. A Ismerkedés tartozék profiljának oldalak magán, csak azt a személyt kapott egy lapot tag megtekintheti, hogy személy profilját. A tagok nem kell aggódnia, személyes adatok megadása, mert így biztonságosan kommunikálni az ajándékozó az oldalon belül ingyen.

DatingAccessory.com kínál friss cikkeket és tanácsokat, amely segít eligazodni kislemez minden társkereső kalandjait. Az előnyök az "Ismerkedés tartozéka" Sok tartozó, a helyszínek társkereső közösség lehetővé teszi a tagok és a vendégek tisztában lenni a jövőben "Te megakadt a szemem" események tartják a városokban szerte az országban.

Kimberly Petruska az alapítója az "Ismerkedés tartozék LLC", amely azért jött létre, hogy megoldja a problémákat, amelyek felmerülhetnek, ha ő belép a randi világot újra. "Az emberek nem úgy tűnik, a csatlakozás vagy a bátorságot, hogy erre. Mindenki a saját világában, és a gyorsan mozgó való részvételre, ezért olyan fontos, hogy készüljön egy pillanat fenntartjuk. Létrehozása társkereső kártya segítségével a finom és egyszerű módja annak, hogy csatlakozni, még a legkellemetlenebb körülmények között. "