2010. május 29., szombat

Nem fordulatszám társkereső dolgozik?


Elméletileg, sebesség randi van értelme. Egyetlen ember részt sebesség társkereső esemény - amely egy formalizált társkereső rendszer általában történik egy bárban - ahol a résztvevők véletlenszerűen párosított fel néhány percig úgy, van-e kémia. Speed társkereső feleslegessé vak dátumok, amelyek nagy idő kötelezettségvállalásokat.

Azonban a sebesség társkereső nem mindenki számára. Néhányan úgy érzik, hogy nehéz, hogy egy jó olvas valaki után csak néhány perc beszélgetni.

Mit gondolsz? A sebesség társkereső ér egy ember energiáit, vagy ez egy hulladék az idő? Hang-off, Milwaukee, az Ön gondolatait a sebességre randi.

Speed dating működik. Azt hiszem, sebesség randi egy nagyszerű módja annak, hogy új embereket, és kitalálni, hogy rögtön, ha vonzza a személy vagy sem. Nem tud előrelépni a napon nem a fizikai vonzalom, így a sebesség társkereső segít meghatározni, hogy az első fontos szempont a randi. Tudom, akik megfelelnek a partnerek során sebessége randi, amely azt bizonyítja számomra, hogy tényleg működik.

Speed dating egy vicc. Mindig vannak fiúk, mint a lányok több, ezeken a rendezvényeken, és nem dolgozik egyébként. Én még soha nem hallottam senkit ülés barátja vagy barátnője sebességgel dating esemény. Lehet, hogy szórakoztató, hogy nem csak egy pár nevet, de ez nem egy esemény, hogy nagyon komolyan.