2011. november 6., vasárnap

Ismerkedés tippek férfiaknak


Milyen egy átlagos fickó, mint te és én is vonzza a nők bárhol, bármikor? Hogyan lehet javítani a néz? Hogyan juthat el egy lány figyelmét? Hogyan juthat el egy nő telefonszámát?

Igen kedves barátaim ember mindig próbálja megtalálni ezeket a válaszokat, mielőtt egy társkereső. Ismerkedés is nehéz és veszélyes, ha nem néhány tipp, hogyan nő. Minden ember szeretne egy gyönyörű barátnője, mint egy jó partner. Hát nagyon nehéz kideríteni, hogy amit a nő akar? de a tippeket kapsz jó javaslatokat, mint amit a medve, hogyan reagál és mit kell mondani? Mindig tartsa figyelmét nő, aki az Önt érdeklő. Mi az első dolog, amit egy nő észreveszi, ha a lány vonzódik hozzád? Soha fel egy nő, hogy magas, gazdag, vagy jóképű. Ha úgy gondolod, hogy hazudni, soha nem lesz sehol a nők. Tudja meg, mi működik és mi csak azért egy srác néz ki, mint egy hülye. Mindig választani olcsó, de szórakoztató helyek a dátumot. Próbáld keres csinos, intelligens, a ruházati időpont előtt. Így kell készítenie az egész úton, mielőtt a tökéletes randi.

Soha ne mondd hazugság az Ön társkereső partner, mozgassa meg a valóságra az élet. Soha ne kérdezd meg életkor vagy születési dátum. Mindig próbáld meg appriciate az ő szépségét és jóságát. További társkereső tippek a férfiak ...