2010. január 31., vasárnap

Fontos Things To Do Mielőtt Big Date


Van egy előzetes lista a dátum?

Ez egy egyszerű lista dolgot kell tennie, mielőtt egy fontos dátum.

Ez magában foglalja a dolgokat saját magáról - mint a fogmosás, miközben egy zuhanyzó, talán kezd a hajad nyírt, vágás körmei, stb

Ugyancsak ide tartozik a dolog otthonában - mint például a fürdőszoba takarítás, mosás az edények, porszívózás a szőnyegen, hogy ellenőrizze, hogy a hűtőszekrény tele van olyan dolgokkal, inni és Munch-on, stb

És a listának tartalmaznia kell a különféle egyéb tételek - mint például a mosás az autó, egyre pénzt a bank, helyfoglalás, stb

Különösen fontos, hogy tartalmaz elemeket a dátum előtti ellenőrző lista, amely fontos, de te hajlamosak elfelejteni - hogy van egy teli tank benzin, helyezzen el egy teljes tekercs WC-papír a mosdóban, helyezze el a kedvenc Köln, stb Bármit. A lista folyamatosan változik egyénenként.

Akkor is, ha úgy gondolja, nagyon kevés esélye bármi szokatlan történik, én ebben a konkrét időpontot, akkor utána mindig terv, hogy lesz. Mindig kell készíteni.

Akkor is, ha volna találkozni vele valahol, meg kell tervezni, hogy te és ő lesz a szél fel az autóban egy bizonyos ponton, és ennek megfelelően felkészülni.

Akkor is, ha úgy gondolja, nagyon kevés esélye, hogy a két jössz vissza a helyére, akkor kellett volna az a hely, tökéletesen tiszta, és mindent a helyére csak abban az esetben.

Akkor is, ha úgy gondolja, nagyon kevés az esélye, hogy nincs semmi "szexuális" történik, akkor úgy tervezi, hogy lesz, és a megfelelő védelem, lube, ostorok, csirke, vagy bármilyen más fura dolgok véletlenül érdekelne elérhető.

Miután ezt az egyszerű ellenőrző lista, amely a nő és a nő, ahogy egyre több és több időpontban fogja tenni az életed sokkal egyszerűbb, és a dátum sokkal kevesebb stresszel.

Nem fog az utat az ajtón, késésben hogy vegye fel őt - mint mindig -, ha például kiderül, hogy vannak piszkos edények mindenhol, a szemetet is túláradó, nincs bor, szükség van a gáz, és meg kell megállni, hogy a bank kap pénzt. (Ja, és egyébként, hogy az ATM nem adott, természetesen működik.) Ezután megérkezik 45 perc késéssel, a dátum már bosszús, és már hangsúlyozta, izzadás és illata, mint a benzin.

Ez a forgatókönyv ismerősen hangzanak neked?

Kidolgozásának megkezdése előtt a lista a jelenleg hatályos, és a dátumok a vidám, a stressz-mentes, és vicces tapasztalat, hogy kéne lennie.