2010. március 27., szombat

How to Be a Sensation nőket


Sajnos nem mindig arról, hogy a srác a nők inkább vágy, hogy valami ön kényelmes-val. A régi hagyományos társkereső tippek és trükkök ma már idejétmúlt és több innovatív és kreatív módszereket kell kidolgozni. Olvassa el egyes új lépésről lépésre az innovatív és kreatív technikákkal lehet abszolút érzés a nők körében.

Megközelítés lenyűgözni - Első benyomások az utolsó benyomások, mint rendesen, és a rossz megközelítés csatorna álmaid a szerzés időpontját megelőzően is tudod. Ezért a megközelítést, hogy valami szokatlan és eltér a többitől. Ne közelíts nők a szokásos pick up line, hogy inkább a hosszú távú benyomást azzal, hogy kreatív.

Kezdők-beszélgetés után a közeledő nem akarod, hogy esnek az unalmas, csendes üzemmód, amely történetesen sok embert, akik csak üresen gondolkodtam, milyen témákról beszélni. A legjobb kezdő beszélgetés van bejutni egy hideg érvelés vele nem tartanak túl komoly. Be kell, hogy legyen óvatos, és nem teszi túl komoly meglehetősen hideg és furcsa, de ne nyomja le túl sokat. Akkor egyszerűen kezdjen el egy érv, hogy felkéri őt, miféle ember ő szereti, és miért így.

Take ólom - Ne csak kap szívja be a helyzetet, hanem tanulni, hogy vezető szerepet. Soha ne hagyja, hogy egy domináns nő meg első látásra. Soha ne adja neki a benyomása, hogy akkor kell vezetni, hanem vágj el a dominancia és mutassa meg a valódi oroszlán ösztönök benned. Legyen Ön az első indításkor vagy hogy bármiféle kezdeményezés, ha körülötte.

Ellenőrizze érzelmek - Vannak emberek, akik egyszerűen nem képes ellenőrizni az érzelmeiket, és ha látnak egy női tartozó saját csapdájába hajlamosak felizgul és nagyon érzelmes ami azt mutatja, hogy a testbeszéd és a végén egyre elutasították. Miután elkészítette vezetni a következő fontos lépés az, hogy azt állítják, hogy az ólom és nem kap szívja be a helyzetet. A legtöbb férfi alig több, mint bók a nő együtt vannak, és hajlamosak, mint minden apró dolgot róla. Ez pedig jobb, ha nem bókol neki túl sok, de takarékosan.

Exit, mint egy hős - a legnagyobb titka, hogy sikeres és olyan érzés közötti nő elérni nála beszéd és gondolkodás többet melyik csak akkor megvalósítható, ha egy időben, hogy exit. Egyszerűen nem akarja, hogy a túlzottan maradt. A nők körében nagyobb kísértés a férfiakra, akik nem egyszerű feladat, mint az az ember, aki csak ragaszkodnak körül, mint a rossz szag.

by Pushpa Pal Singh