2010. március 21., vasárnap

További szenioroknak play dating game


JESSICA YADEGARAN Contra Costa Times

Beth kation lánya felhívja őt egy "ember mágnes," és ez könnyen belátható, hogy miért.

Beth volt 76, amikor elvesztette a férjét fél évszázada. Kilenc hónappal később, elkezdett társkereső Ted, egy kedves fickó, aki a közös szerelme a tánc. Letette a gyűrűt az ujján, és csodálatos töltött 10 éve együtt, mielőtt Ted meghalt vastagbél rák.

Nem sokkal ezután találkozott Erik. Mint Beth, Erik szerette vonal tánc és az utazás. Ezeket kelt hat hónappal Erik is bukkant a kérdést. A pár nemrég tért vissza Hawaii, ahol ünnepelte ötödik születésnapját.

"Ha ön nyugdíjas, akkor nem vesztegeti az idejét" mondta Beth, most 92 és élő Rossmoor. "Ez jó társaság."

Akár egy hirtelen követő válás területén játszik évek óta, vagy csak keresi társaságát, a 14,5 millió időseknek a 65 évesnél idősebb outnumbering twentysomethings a kislemez-csoport és az online társkereső oldalakon.

Négy évre, Connie Acton, aki "mintegy 70", már járni egy férfi találkozott a számítógépes osztályban tanít. Még ez előtt azonban úgy találta, sokan időpontját Yahoo Personals.

A lány online tapasztalatokat, mind a látogatottság, és lemarad.

"Az egyik (férfi) volt, és megmutatta pompás teljesen fel armloads a virágok," emlékeztet arra, Acton, a Walnut Creek, Calif

Ők kelt néhány hónapra, és mikor Acton nem hallottunk róla, ő ment. Találkozott egy másik férfi a kávé aki azt mondta volna, hogy feleségül veszi azonnal.

"Ő volt özvegy, és alapvetően keresi a gazdasszony," mondja Acton, aki megtanítja Internet Dating osztályok a Pleasant Hill (kaliforniai) Senior Center.

Amellett, hogy a következő szabványos online utak - használ egy becenév, post egy friss képet, és őszintén szólva az Ön kor - időseknek kell eleget tegyen intézkedéseket, hogy az első néhány hetében az e-mailezés valaki, Acton mondja.

"Ha nem, akkor dolgozzon ki egy bizonyos fantasy ötlet, hogy mi a személy, és ha találkozol, ez nem az amire azt hitte," mondja.

Is, nyitott gondolkodású - még többet lehet, hogy offline.

"Ne szabály magad ha fogyatékos, vagy ilyesmi. Randiztam egy ember, aki egy tolószékben. És ő csodálatos volt. Csak meg hogy őszinte legyek."

Barátság és a társaság, időseknek összejön a Shipmates, a 60-és idősebb kislemez csoport a Lafayette-Orinda Presbiteriánus Egyház Lamorinda kaliforniai Több, mint 200 tagja van, Shipmates nagyobb, mint a templom kislemez-csoport harminc-, negyven - , és fiftysomethings.

"Mindenkinek, aki felbukkan keres a barátok, ha nem több", mondja Kirsten Jensen-Horne, LOPC igazgatója egyes Minisztérium. "Shipmates csinál egy jó munkát gondozását egymást."

Amikor Tom Pinder felesége elhunyt 2000-ben, a fia és leánya-in-law biztatta, hogy csatlakozzon Shipmates.

"You emberekkel találkozhat az azonos körülmények között", mondja Pinder, 80, a Pleasant Hill, Calif "Ez kemény egyedül lenni. Úgyhogy ellenőriz egymással, hogy győződjön meg arról, mi még mindig életben van. Sokkal nehezebb lépést és kap vonni az emberek újra. feleségem volt a 46 évet. "

A Shipmates könnyen kínálva tevékenység szinte minden nap, a séta a Lafayette víztározó és film éjjel foglalni megbeszélések és szimfonikus előadások.

Ráadásul, egyedülállók csoportokat lehet a legjobb hely, hogy barátok, vagy nő a társaságodat.

Ellie I'nnocente a New Kids on a Blokk, egy csoport a kislemez született, a 1930-as és 1940-es években, azt mondja, a női barátságok megfizethetetlen, főleg, ha töltöttem az életed egy kapcsolatban, és nem volt idejük arra, hogy új barátságok.

Ami a randi? Túl sok poggyászt, mondja.

"There's család, egészség, gyerekek, unoka, tapasztalatok az előző házasságot", mondja I'nnocente, 71.

Idősek nem akar terhelni, mondja Tom Blake, egy társkereső rovatvezetője és a szerző a "szerelem után 50" és a közelgő "szerelem után 60", amelyet várhatóan jövőre. Egy hullám boom esztergálás 60 év, Blake szakértelmét a kereslet: Az október, szendvics között Bill Clinton és Dan Rather, Blake fog beszélni a témáról több ezer magas rangú randi a Nemzeti AARP Egyezmény Anaheim.

"Ahogy öregszünk, a tulajdonságok jelennek meg, hogy (egy kívánatos partner) a kedvesség, a gondoskodás és a meleg," mondta Blake, aki írja az Orange County Register. "Szintén a stabilitást. Az utolsó dolog, amit egy korábbi egységes akar, az, hogy horog fel valaki, aki eladósodott, kell mozogni és bérleti díj egy szobában első napján. Azt akarjuk, hogy legyen olyan egyszerű, amennyire csak lehetséges."

Az egészség is egy hot-button issue. "Tegyük fel, hogy kezdenek el egészséges," mondja. "Ha megbetegszik, akkor remélhetőleg akkor betartjuk őket."

Blake, aki megkapja 100 e-maileket egy hétig az ő oszlop és a nemzeti hírlevél mondja sok visszajelzés az idős nők, akik úgy érzik kiábrándult körülbelül randi azok arany év.

"Nagyon nehéz a nők számára, csak a számok önmagukban" Blake mondja. Szerint az Egyesült Államok Népszámlálási Hivatala, van egy 33 férfi 65 éves és idősebb minden 100 egyedülálló nők az azonos korú. Miért? Mert a nők magasabb várható élettartam, Blake mondja.

"És ezek az emberek nem minden a csoportosulásban részt viszony anyag," mondja. "A dátum fiatalabb nők, nincsenek a forma és azt hiszik, hogy lehet rándulások csak azért, mert a régi codgers annyira, hogy meghatározott módon."

A jó hír, Blake azt mondja, hogy az idős nők használják, hogy egyedül időt gazdagítják az életüket, legyen az utazás, felfedez új hobbi, vagy megy vissza az iskolába.

És ez az, mondja, a legjobb módja annak, hogy találkozik valakivel. Bármely életkorban.

"Menj ki, hogy gazdagítsa életedet," Blake mondja. "És ha találkozik valakivel az út mentén, még jobb."

Dating tips

Az interneten: Míg Eharmony.com, Match.com és a Yahoo Personals több ezer magas rangú tagja, vannak niche dating sites szenioroknak, beleértve Seniorfriendfinder.com és Seniormatch.com. True.com nem háttérellenőrzéseket tagjai számára, hogy elkerüljék romantika csalók, amely gyakorta zsákmányul időseknek egyaránt.

Szerző és kormeghatározás rovatvezető Tom Blake nyújt tanácsadást kezd odakint:

â € ¢ Mindig legyen egy név kártyát, így a lehetséges időpontokat egyszerűen Önnel a kapcsolatot. Lista csak a keresztnevét, vagy egy mobil telefon vagy üzenetrögzítő szolgáltatás számát, vagy e-mail címet, amely nem tartalmazza a vezetékneve.

â € ¢ ragadni minden lehetőséget arra, hogy találkozik valakivel.

â € ¢ Legyen magabiztos, nem agresszív.

â € ¢ Légy boldog, pozitív és barátságos. Mosoly.

â € ¢ Kifelé a kanapéról, ki a házból, és szórakozni.

â € ¢ Vegyen részt olyan tevékenységekben, élvezni.

â € ¢ Csatlakozás a klub.

â € ¢ Socialize barátokkal mindkét nemben.

â € ¢ Ne menj el, vagy abban a reményben, várja, hogy kielégítse a társ. Menj ki, hogy gazdagítsa életedet.

â € ¢ Jó megjelenésű, határozott, és meg tudjunk.

â € ¢ Ne elutasítás személyesen.

â € ¢ Bízzon az ösztöneiben.

â € ¢ Ne vesztesek, csalók és megjátssza magát.

â € ¢ Network barátokkal, rokonok és üzleti partnereiket. Ismételten emlékeztetni őket, hogy mutassam be az egységes ismerőseinek.

â € ¢ Védje eszközeit.

További információ a randi szenioroknak:

A vezető Ismerkedés Scene: A Guide for a Senior özvegy vagy elvált személy új Ismerkedés a Scene

?? ?? ?? ?? ??? ??? ???? ?????