2012. október 8., hétfő

Gunter szabályzata For Dating


By Dale Gunter

Valaki nemrég írt nekem tanácsot:

Már néztem ezt a lányt körülbelül három hónapig, és végül számba a bátorságot, hogy kérje őt egy randira. Meglepődtem, és megrémült, amikor igent mondott! Olvastam az oszlopok és arra gondoltam: "Itt van egy srác, aki kapott némi betekintést a gyengébbik nemre. Hogyan megy a lenyűgöző vele? "

Freddie

Kedves Fred,

Először is - akkor jöttem, hogy az igazit. Én történetesen, hogy nagy volt, hogy a tanácsot, különösen, amikor a hölgyek. Maradj velem, akadályozta stalker, és mi neked az anyád pince és a randi jelenet.

Most, hogy megértsék, hogy a nők különböző állatok, de hidd el, én ezt le egy tudomány.

Meg kell, hogy játsszon a kártyát csak jobb gubanc ez a hölgy. Ez fontos. SOHA szemkontaktust! Ne játszd túl érdekel. Csak amit akar tőled. Azt fogja csalogatni téged vele női ravaszságát és te ítélve. Maradjon az irányítás. Carry iPod! Semmi sem mondja: "Hard to get" több, mint amit bevezetéséért fülpárnák, fordult ki a zene és a fuldokló neki ki.

Légy titokzatos. Amikor kéri a múltad, kap egy távoli pillantást a szemét, és azt mondja: "Nem akarok beszélni róla. Elvesztettünk egy csomó jó ember ott hátul. "

A nők szeretik rejtély.

Egyszer ő a horogra, állítsa kemény! Beszéljünk valami nagyon fontos, ami figyelmen kívül hagyja a legtöbb férfi. FASHION. Semmi sikolyok "Ladies man" több, mint egy jó disco öltöny. Ez nyáladzik csábító.

Nézzünk szembe a tényekkel. ... ha meg akarja mondani, "Love Machine", akkor kezdeni, mondván: "Dance Machine." Egy klassz pár fehér harang fenéktermékek nadrágot és fekete inget pillangó peremmel sugároz bizalmat és a szexuális hozzáértés. Ünnepeld a félelmetes férfiasság és kigombol ezt az inget a haditengerészeti. Ne felejtsd el a "bling". Egy arany medalion méretének kisgyermekek fej is megteszi.

Mi lépni az illat egy ember. Azt mondják, hogy a szaglás a legnagyobb kiváltó memória. Azt akarod, hogy a hölgyek valamit, hogy emlékezzen Önnek ugye? Old Spice vagy Brut Köln, mindkét nem sikerül. Ne spritz. Lányok spritz. Légy férfi! Csavarja ki a felső és POUR. Ön egyáltalán nem használja elég. Keres két üveg és dörzsölje azt, mint a szappan. Nők elájul a nyomában.

Ezután, megbízható szállítás. A nők, mint egy ember, aki tiszteletben tartja a felszabadult módon. Amikor eljön az ideje, a dátum - mondd meg neki, hogy elhozzuk. Nem akarod, hogy elvigye az anyád kocsijában ugye? Próbálja ki azt mondja: "Az autóm van Police zárolni." Te sugározza az összes fontos üzenet: "Én vagyok a rossz fiú."

A nők szeretik a rossz fiúk.

Szóval, te vagy a kocsiját most. Gyújts fel a füst, nem zavarja, hogy megkérdezem. Ne feledd, te vagy a felelős. Chicks ásni figurák, amelyek a felelős. Mutasd meg neki te vagy a kényelmes körülötte, vegye be a cipő és zokni le, és dörzsölje meg a lábát. Semmi sem mondja, kényelmes, mint egy jó masszázs. Légy udvarias, felajánlja, hogy nem az övé is. Mindenekelőtt tiszteletben tartja. Dobd minden szemetet az ablakon, és tartsa a kocsiját igazi tiszta.

Most, mielőtt elhagyja az anyja pincéjében, hogy hol mész be a dátumot. Persze, akkor elviszi vacsorázni, és egy filmet, de ez mind megtörtént ezerszer előtt. Nope! Te próbál lenyűgözni őt. Ne feledd, ő különleges, és megérdemli semmi, de a legjobb. Hol fogsz menni? Gondolkozz ember, gondolkozz!

Két szó: kakas harc.

Miután éjszaka kakas harcok, a nő lesz minden riled, és készen áll egy tánc. Itt az ideje, hogy megmutassa neki néhány nevetségesen jó lépés, hogy megtanultam játszani "Dance Dance Revolution." Van egy-két pohárral, de tényleg csiga em le, és lenyűgözni őt. Alkohol teljesen tesz egy jobb táncos. Ne felejtsd el, hogy flörtölni ... más hölgyek. A nők szeretik titokban versenyt.

Végül, amikor a dolgok az utat, és bízz bennem - akkor, ő lesz az egész neked. Ő nem fog tudni segíteni magát. Ne feledd, ő egy hölgy, és meg kell, hogy megvédje őt nőies erényeit. Ő megpróbálja dobni neki érzéki hölgy bujaság rátok, de ne hagyd, hogy előlegek gyengíteni téged, mert csak beszennyezni ő makulátlan kép tökéletes jámborság és a tisztaság. Mikor adja be a férfias lényegét, nem számít, mit, kefe HER OFF! Emlékezz ... te egészen a fogást, így a játék nehéz szerezni.

Barátom, én adtam neked a titkok a sikerhez. Használd őket óvatosan, mert a jobb kezében, ők nö udvarlás fegyverek. Ami a többit illeti, akik lehet, tanácsra van szüksége, és irány ... mondd barátom, mi jár a fejedben?