2011. március 13., vasárnap

Van egy új társkereső oldal részéről szüzek


Keresi a szerelem? Ez az oldal azt ígéri, hogy a dolgok tisztán - és talán még egyszerű.

Egy új webhely, hogy az online társkereső táj reklám a hozzá tartozó szolgáltatásokat kizárólag a szüzek. YouAndMeArePure.com, egy törekvő Match.com a virtuális, szűzi internetes randi jelenet, büszkélkedhet magát, mint az a hely, a szüzek kapcsolatba.

Készítette: férj és feleség, Lety és Jose Colin, YouAndMeArePure államok abbéli szándékát, mint egy eszköz a egyedülállók, akik értékelik a tisztaságot, amikor keresi a kapcsolatot, de van egy szigorú "szüzek csak" politika. "Minden látogató a honlapunkon, aki nem szűz, de szorosan tartózkodik, úgy csatlakozott www.youandiabstain.com. Minden egyéb nem-szűz látogatókat szívesen meghívja a közeli barátok szűz és / vagy a hozzátartozók, hogy csatlakozzon a helyén. "Igen, ezek a srácok komolyan beszél. Tagságok ingyenes, és a helyszínen megígérte, hogy csak a többi tag (más néven szüzek) lesz hozzáférése a profiljába, bár a hitelességét felhasználók is rejtély - a Colins "szigorúan fogalmaz:" V csak! "Figyelmeztetések félre.

A helyszín is tartalmaz egy kis online áruház, ahol a felhasználók megvásárolhatják a fizikai V-kártyát "bizonyíték" a tisztasági. A "kártya-könyv szűz" ötlet lehet újdonság, de YouAndMeArePure idézi fog ragaszkodni igaz, hogy a "tiszta, amíg a házasság" szellemiségére. "Egyes emberek figyelmen kívül hagyja a kötési energia a szüzességét. Szüzesség fontos szempont az emberek közötti közös vezethet szoros barátságok, vagy akár szolgálhat kölcsönös értékes ajándék a házasság. Ez a kötés erő van valami, amit nem lehet megvásárolni az összes pénz a világon. "