2011. március 17., csütörtök

Online flörtölés â € "egy új művészeti forma


Sok hasonló dolgok működnek az online flörtölés, hogy a munka a â € œbrick és Mortara € flörtöl, és minden kapcsolatot kezdődik sikeres flörtöl. Flörtölni egy olyan művészet, amely előírja szivárgott bizalom, anélkül, hogy OTT. Ha túl messzire, ő fog címkét meg â € € œslimyâ Ha donâ € ™ t megy elég messzire, ő fog címkét meg â € œwimpyâ €. Szóval hogyan lehet elérni, hogy pont között félúton nyálkás és tehetetlen, és nem azt online használata nélkül szemkontaktus, vagy testbeszéd? Minden van egy számítógép internet kapcsolattal és a tagság egy online társkereső oldal, ugye?

1. Jó szórakozást! Legyen könnyed, vicces és szórakoztató. Hogy ő szívesen beszélni újra. Flörtölni a játékos.

2. Szivárog bizalmat. Sikeres flörtöl pozitív életszemléletét. Be kell, hogy továbbítja a â € œfeel goodâ € tényező. Az optimista hozzáállás vonzza nő mint a méz, vonzza a legyeket.

3. Bók héra € | és ezt gyakran és őszintén. Semmi sem nyitja meg kapuit, mint hogy ő jól érzi magát magáról. Ő szeretne több időt tölteni veled, és ha ő fizet neked egy bókot mondani â € œthank youâ €. Ne legyen ön amortizálódó.

4. Figyelj ... figyelj ... hallgatni. Ügyeljen arra, hogy amit mond, és kérje a megfelelő kérdéseket. Rávenni, hogy nyissa ki, és beszélni magáról. Érezze magát, mint ő, és érdekes, hogy érdekli őt. Csodákat!

5. Donâ € ™ t goromba lenni. Flörtölés nem tartalmazza, hogy szexuálisan explicit, sem figyelembe bűncselekmény, ha a hölgy ISNA € ™ t válaszol neked. Ha ő ISNA € ™ t érdekli, hogy a célzást, és lépni a következő lehetőséget. Ha kapsz egy csomó elutasítás, akkor valószínűleg úgy egy másik megközelítés.

6. Küldjön egy e-mailt, miután chat. Ez a rangsorban egészen ott küldése köszönöm figyelmét, egy ajándék, és elengedhetetlen a sikeres flörtöl.

Donâ € ™ t próbálni a túl gyorsan. Flörtölni az első lépés, hogy a sikeres kapcsolat.

Citas con la ciencia De Tu Lado