2011. március 18., péntek

Közepette egy keserű válás, a fal felmegy Brooklyn pár házában


NEW YORK (AP) - Mint két hidegháborús ellenfél, Chana és Simon Taub választja el egymástól fal - egy épült egyenesen lefelé a közepén, hogy otthon tartani a civakodás házastársak egymástól.

Egyik sem akart költözni a szeretett Brooklyn házat, és így - az egyik legfurcsább válás harcok a város valaha látott - a fehér gipszkarton válaszfal emeltek néhány héttel ezelőtt utasítására a bíró.

A házasság felbontása esetén, amelyet megdöbbentő a bíróságokon keresztül, közel két évig, nevezték Brooklyn "War of the Roses", miután az 1989-es film főszereplő Michael Douglas és Kathleen Turner, mint egy pár küzd.

Eltekintve attól a falra, a Taub változata a történetnek néhány más abszurd elemeket tartalmazza: Chana mondta a férje több mint 20 éve van poloska neki telefonok. Simon mondta a felesége tulajdonában lévő túl sok cipő.

Nem mintha a Taubs nincs máshol menni. Az egy dolog, hogy egy saját helyet a két ajtóval arrébb. De okok miatt, amelyek magukban foglalják makacsság, annak ellenére és a szeretet az otthoni, mind ragaszkodnak tartózkodik ebben a különleges házban Borough Parkban.

"Ez az én házam. És érzelmileg, az én koromban, azt akarom, hogy a házamban!" mondta Simon, 57, aki volt az, aki kérte a falon.

Azt kéri, a felesége egy aranyásó, aki után a pénzét.

Chana, 57, aki azt állítja, férje bántalmazott neki, azt mondta, hogy van annyi joga, hogy felfüggeszti, mint aki nem, ha nem több.

"Szükségem van egy lakóház és a pénzt, hogy élőben!" mondta.

"Nagyon keményen dolgoztam, mint egy ló, mint egy rabszolga számára."

A New York City, annak szárnyaló ingatlanárak, ez nem szokatlan a párok harcolni, mint egy ház, vagy nem hajlandók megmozdulni közben bontóper. Bírók néha kérni, hogy hozzanak párok határokat, mint például a bérbeadás házastárs számára a vizsgálat során egy bizonyos részét a nap.

De a tényleges fal? Ez egy új, mondta Barry Berkman, a New York-i ügyvéd válás.

A fal osztja a nappali, a lépcsőház az alsó szinten a Taubs "gazdagon díszített, faburkolatú, három emeletes ház, melynek piaci értéke került a US $ 923,000 a város.

Ő a legfelső emeleten, ahol a hálószobák vannak, valamint a konyha az emeleten. Ő a nappali szoba az első emeleten és az ebédlő a második emeleten. Így nem futott be egymásnak a második emeleten, az ajtó között, az ebédlő és a konyha eltorlaszolták mindkét oldalon.

Az egyik pár gyermekei tartózkodik a papa, három pedig a tartózkodó anya.

Chana mondta két évtizede ő tesz fel a fizikai és lelki bántalmazás, hogy egyre súlyosabb az évek során. Azt mondta, hogy kiüríti a WC utána, és tegye a zokniját, és cipőt számára. Annyira erőszakos 2005 közepén ő beadta a válási, mondta.

Simon tagadja valaha szóló a kezét Chana és ragaszkodik hozzá, ő adta neki a fényűző életmódot. De elmondta, hogy a pulóvert gyártó cég csődbe ment, a 1990-es évek, és szenvedett a második szívroham 2005-ben, hogy csak rosszabbodott a pénzügyi problémákat. Azt mondta, szeretne egy válás szorítani, amit pénz elhagyta.

Chana azt mondta, nem akar sokat férje, főleg csak tartásdíj, gyermekvédelmi támogatás és a méltányos ingatlan.

2005 augusztusában, a bíró azt mondta: Simon, akit Chana kényszerítette ki a házból, tudta mozgatni vissza felépítése után a fal. Chana fellebbezett. Egy fellebbviteli bíróság végül lehetővé tette a falat, hívás, hogy egy új fogalom. A fal felment decemberben és Simon költözött vissza be

Egy ponton való átmenet során, valaki azt mondta, Chana már 300 pár cipő, csapdába esve Simon oldalán. Chana azt mondta, hogy ez egy hazugság Simon főzött hogy ő meg, mint Imelda Marcos, utalva az egykori fülöp-szigeteki first lady és az ő hatalmas cipőkollekció.

"Én nem vagyok érdekelt a cipő," mondta.

Simon vágott vissza: "Lehet, hogy 299. Én nem számít rá."

Chana mondta, mivel Simon tért vissza, aki folyamatosan ellenőrzi őt útján videokamerák. Simon mondta a felügyeleti megy mindkét irányban, és rámutat arra, hogy kamera mellé, de ragaszkodik ahhoz, Chana ő nem vonja ellenőrzés alá azokat. Chana mondta Simon poloska neki telefonok. Simon azt mondta, hogy az őrült - nem érdekli, hogy akivel beszél.

Kimberly Flemke, egy pár terapeuta Philadelphiában, mondta, amikor házastársak odáig, hogy megtagadják a szabadságot egy házat, míg válást, ez gyakran azt jelenti, nem kész arra, hogy lépni.

"Egyértelmű, hogy ha ők menni a hossz, még mindig túl sok kapcsolat", mondta.

"Azt remélem, hogy volna, egyszersmind a terápiára."