2010. április 6., kedd

Ismerkedés a válogatós Eater és ítészek


Ez csak az első nap, de ahogy félénken rendel BLT, úgy gondolja, ő lehet az a lány álmai.

Amíg meg nem hallotta nyomon követése sor:

"Fogja meg a szalonnát és a paradicsomot. Ja, és tudok kilenc kenyér helyett a kovász? Nem crusts, kérem. "

Ouch. Ő egy olyan ember.

Válogatós evők.

Ezek ártatlanul repülnek a társkereső radar, navigációs az első néhány beszélgetés olyan könnyen, hogy nem tud segíteni, gondoltam, ha a romantikus kapcsolat túl tökéletes, hogy igaz legyen.

Azt.

A felismerés jön váratlanul, talán közben intim ínyenc vacsora.

Semmi megöli a hangulat, mintha nyilvánosan leírására tortellinit és a sonka edényt ", mint makarónit és a sajt."

Semmiképpen nem olyan válogatós étkezési szokás végzet a kapcsolatot. Ez csak egy hirtelen fordulat, amelyik alig versenytársak önzés és hitetlenség.

Mégis, daters elég bátrak, hogy folytassa a kapcsolatot a válogatós evő érdemel hitelt. Ők tolerálják nehézségek gyakran nem veszik figyelembe a tipikus kapcsolatok.

E áldozatok különösen nyilvánvaló során az élelmiszer-központú ünnepek, mint a hálaadás.

A legtöbb párok szabadon élvezheti pácolt pulykamell egzotikus fűszerek sor, párosítva körettel uralja kimondhatatlan sajtok.

Közben magányos szakács megpróbálja rávenni megkülönböztető férje enni egy darab tök pitét, ígéretes, "Ez csak narancssárga sajttorta."

A kezdeményezett -, akik még soha nem volt szerencsém a hívó kapribogyó "mini uborka" - válogatós evők általában tartozik egy két kategóriába.

Ott van a unadventurous fajta, azokat, akiknek extrém kulináris egyszerűség nem haladhatja meg a két szótagot elôételek. Egy kivétellel: chilis sajt kutyák.

Aztán ott van a másik véglet - a dater, aki talán túl kalandos a saját jó.

Nem tudom, ha ezt a fajta randi? Vigye magával barátnőjét, hogy Buffalo Wild Wings, és hátha érdeklődik arról az étterem organikus kiválasztás.

Hogy minden szükséges áldozatokat, egy társkereső válogatós evő lehet egy karakter-építési tapasztalat.

Ön fejlesszen ki szorosabb kapcsolatot szolgáltató szakemberek.

Tudod, az a fajta kapcsolat, ami a hangot: "Sajnálom", hogy a pincér, miután a barátja panaszkodik a pikáns mártást a steak olyan messze ranch öntettel.

Ennél is fontosabb, tolerálása valaki étkezési szokásai is a jele, akkor képes lesz megbirkózni a komolyabb kapcsolat különbségeket.

Tehát egyszerűen vállat vont a vállán, amikor a barátnőd rendel BLT sans szalonnát és a paradicsomot. Remélhetőleg minden kapcsolatot tart, oldjuk mint desszert.

Feltételezve, hogy megtalálja valahol, hogy eladja a behozott csokoládék szerves gyümölcsök kitöltésével.

�C�mo han cambiado los requisitos de su Contactos con la edad?