2010. április 8., csütörtök

Emberek a szabályokat A Szex ma


Jonathan Zimmerman

Hé, nem akarsz össze?

Ha Ön, mint sok amerikai középiskolai és főiskolai hallgatók, a válasz nyilvánvalóan "igen." De ha megnézzük az okokat, talál egy hatalmas nemek közötti szakadék. Lányok szex érdekében érniük egy barátja, és a fiúk egyszerűen akar-hoz eredményt.

És a fiúk győztes.

Hogy magyarázza elsöprő sikert aratott a Stephenie Meyer "Twilight" tini könyvek, valamint a legújabb film alkalmazkodást, "A Twilight Saga: New Moon", ami eladott egy legyőzés $ 140.7 millió jegyet az első hétvégén az észak-amerikai színházakban. A becslések szerint 80 százaléka nő volt a nézők, és fele a közönség a 21 év.

Miért van az, fiatal amerikai nő pelyhesítő egy film, ahol a hős - a Hunky haver nevű Edward, aki történetesen egy vámpír - nem hajlandó szexelni a hősnő-magányos Bella, nehogy bántsa az ő természetfölötti erõket? A válasz rejlik a University of Missouri felmérés 4000 "Twilight" rajongók. És ez nem olyan bonyolult: Lányok kívánt szerelem, nem csak a szex.

"Ez a sorozat képviseli visszaüt a" összejönni "kultúrát", magyarázta az egyik szerzője a tanulmány. "" Alkonyat "került úgy a fiatal lányok, hogy tudomásul veszik, hogy kialakulóban lévő szexualitással, anélkül, hogy a szex."

Más szóval, ez egy női fantázia. Ez is minden gyerek rémálma. Végül is a bottal akasztás-ig foglalkoznak működik jól a fiúk. Sok-sok szex, anélkül, hogy minden rendetlen kapcsolat cucc? Mi nem szeret?

Ezen a nem túl kényes téma, én is hallottam sok az én 40 - és 50-valami férfi társaik arra panaszkodnak, hogy születtek évtizedek túl korán. De én még soha, soha nem hallott a nő azt ő jobban szeretné a mai bottal akasztás követési rendszer a társkereső rituálékat is nőtt fel.

Emlékezzen társkereső? Mivel a furcsa, mint ez hangzik ma, társkereső szükséges, hogy megismerjék a lányt, mielőtt te mást. A cél lehet azonos - sőt, gyakran azonos volt - de már nyomon több különböző lépéseket eljutni.

Hogy sokkal jobb volt a lányoknak, aki eldönti, hogy tetszik a srác, mielőtt fizikai intimitás kezdődött.

Most, a sorrend nem: Ön csatlakoztassa először, majd ezt követően dönt, ha akar "menni."

És kiderül - meglepetés, meglepetés -, hogy a legtöbb ember, nem akarjuk, hogy a második részét, mindaddig, amíg megkapják az első. "Ők az egyetemen, nem akarják a barátnője," egy női főiskolai hallgató azt mondta a La Salle Egyetem szociológus Kathleen Bogle. "Ők alapvetően csak akarnak (nem)." Szóval, miért a nők kiszerelve ezzel? Mint Bogle magyarázza könyvében, "összejönni: Sex, Ismerkedés és kapcsolatok a Campus" része az oka, hogy túlbecsülik a szex gyakorisága között társaik. Országszerte mintegy egynegyede főiskolai hallgatók is szüzek. Tehát, ha a nők azt vélelmezik, hogy "mindenki ezt csinálja" - így kell csinálni túl - ők rossz.

Továbbá, "ez" nem azt jelenti, sok különböző dolog. Egy felmérés egy nagy északkeleti egyetemi, 78 százaléka a diákok már "akasztott" legalább egyszer. De azok között a diákok, csak 38 százalék számolt be összeköttetés érte el tetőpontját, hogy szexuális kapcsolat révén. A többi már megcsókolta, tapogatózott folytató vagy az orális szex nem megy végig.

Nem számít, minek nevezed, bár sok nő úgy érzi, hogy kell folytatnia bizonyos fokú szexuális aktivitás, hogy minden remény találni barátja -, vagy az úton, a férj. Ők is megértik, hogy a legtöbb egyéb eszközök nem vezet a fajta kapcsolat, hogy tényleg akar. De most nem látok más utat oda.

Ez nem segít, hogy a nők többen vannak, mint a férfiak a legtöbb főiskolán egyetemen, ahol körülbelül 80 ember minden 100 nő. Tehát az emberek a szűkös erőforrás, és kapnak, hogy a szabályokat. És tudják azt is.

"Nem valódi elkötelezettséget, nem igazi érzések szó, ez olyan, mint egy srác paradicsom," Bogle mondta egy férfi hallgató elmondta. "Úgy értem, ez az, amit a srácok hiányzó sok-sok éve. És a nők mindig is ellenálltak, de most mennek vele együtt. "

A férfi tanuló joga. Mivel a szexuális forradalom az 1960-as, a nők tettek hatalmas lépéseket az oktatás, a jövedelem és a szakmai teljesítmény.

De amikor nem, még mindig a férfi a világ. És ezért a fiatal nők ünnepli egy képzeletbeli egy, a filmekben, amikor a srác valóban szeret téged, mielőtt tesz szeretni veled.

Még ha egy vámpír.