2011. szeptember 12., hétfő

A Way of Life


Tudod, hogy a különbség a jó srác, aki ritkán találkozik lány és egy MAN, hogy mindig lányok körülötte?

Egyszerű, a MAN és pick-up művész kihasználja minden lehetőséget fenntartások nélkül.

A sok szép srác álma találkozó forró lányok. Ezek is megpróbálja teljesíteni a nők egy része keresztül klub, online társkereső oldalak, vagy a speed-dating események. A valóság az, hogy a legtöbb ilyen srácok adja után tapasztal az ENSZ-kedvező eredményt. Félelem és elutasítás a két legnagyobb akadály, amelyek megakadályozzák a legtöbb srácok próbálja újra, és sikerre.

Reality Check - mit gondolsz, ezek a pick-up művész kapta a készségek kap, hogy hol vannak? Nagyon kevés a srácok születnek azokra a képességekre, és még naturals tettek néhány hibát, és kap fordult le időről időre. A titok az, hogy vissza, amikor leütött, tanulni a hibákból, és javítsák.

A férfiak, akik sikeresek a nők mindig, mint a Duracell nyuszi. Ezek állandóan teszi, földmérési új kilátások, értékeli a helyzetet és a környékén. Ezek a srácok koncentrálnak megvalósítsák céljukat, és hasznosítani finom kitartás. Ezek a gyakorlatban, amíg nyugodtan sétált fel és beszél teljes idegenekkel. Ez komfort válik szokássá végül így második természet.

Átalakítása az új viselkedés egy életforma is, hogyan lesz igazán sikeres.

Azt tanácsolom, hogy teljes mértékben kihasználja a szabadidejét, hogy növeli a technikákat. Flört a nők mindenütt: a drive-thru gal, bank vehetnek részt, a pincérnő, csaposok, az ügyfelek és a hölgyek edzés mellett, stb

Ne üljön körül várja a hétvégén a tekercs körül vagy a klub van, és a haverod nem üti szombat este. Carpe Diem! Ragadd meg a napot! Vegyük minden interakció, mint lehetőséget, hogy fejlessze képességeit.

5000 Yıllık Hug