2011. február 9., szerda

Ismerkedés vs Látva Valaki


A legtöbb ember számára a különbség a társkereső, és látta, hogy valaki utal az elkötelezettség szintjét egyeztetett a pár. Bár ez nem egy egzakt tudományos meghatározás, ez lesz a többség.

Látva, hogy valaki többnyire csak a kezdete egy új kapcsolat. Ez általában azt jelzi, a felfokozott érdeklődés, és az is kínál finom spekuláció, hogy mehetnek át egy komoly, elkötelezett kapcsolatot. Ez nem mindig könnyű megmondani, eredeti jelentése "látni valakit", de legalábbis, tudod, hogy ha valaki hivatkozik a kapcsolat, hogy így Ön biztosan a saját radar térképen.

Ismerkedés látszik utalni, hogy a kapcsolat nőtte ki magát, egy sokkal komolyabb törekszik. Ez gyakran jellemzi a hajlandóság, hogy megvitassák hűség, és általában fejlődik egy ideig.

Mindkét esetben, a monogámia nem lehet feltételezni, kivéve, ha azt kifejezetten nem beszélt. Sokan összekeverik a gondolatát randi monogámia. Miután a monogám kapcsolat a választás, hogy nem minden elkövetett pár teszi.

Ismerkedés lehet leírni egy másik funkciót is. Ha valaki úgy döntött, hogy több személy egy időben, hogy válogassunk, utalunk rá, mint randi. Ismerkedés jelenthet abszolút nem vállal kötelezettséget, és nézze meg valaki életmóddal. Azokban az esetekben, mint ez, akkor általában elég könnyű megmondani a különbséget a következtetést. Emberek, akik több társkereső férfiak vagy a nők általában az elején arról, hogy kihasználja, legalább a barátok, ha nem a partnereikkel.

Bár látta valaki általában használt kifejezés referencia, társkereső lehet tisztázni. Akkor lehet valaki véletlenül randi (vagy sok valakinek véletlenül), vagy lehet kizárólag a randi. Gyakran a kérdést: "Jársz valakivel?", Azt jelenti, hogy a választ kell manipulálni, hogy leírja a kapcsolatot. "Igen, én vagyok társkereső valakit kizárólag", vagy "Én csak társkereső valaki véletlenül," határozza meg a kapcsolat oly módon, hogy nyilvánvalóvá teszi, hogy az egyik esetleg továbbra is előleget, vagy hátrébb.

Akárhogy is dönt, hogy használja a feltételeket, és sokan látják őket egymással, akkor a legjobb, hogy mindig megtalálják a módját, hogy tisztázza az elkötelezettség szintjét szánt mögött távon pedig segít elkerülni az esetleges félreértések. Akár beszél, hogy a személy a kamat, vagy te beszélsz, hogy valamely érdekelt személy, pontosítás miatt minden sokkal világosabb mindenki számára.

10 Citas revienta plazos