2009. december 12., szombat

Get a Girlfriend

Itt van a No. 1 minden idők legfontosabb tipp, amit valaha is kap.

Get a barátnője!

"Mi?" Hallom, amit mondasz. "De éppen ezért kapok, ezek a tippek, mert nem tudok a barátnője."

Tényleg? Vagy te, hogy teljesen őszinte magaddal? Mi a helyzet, hogy a dundi lány, hogy a használt mosolyogni rád sokat? Vagy hogy kissé nerdy lány, aki mintha érdekelt vagy? Tudod, mire gondolok, ugye?

Tudja, hogy tettek fel a lányok, hogy nem érdekel, mert nem felel meg egy szabványnak, mert nem az, akkor fontolóra alá szerelmes. Nos, barátom, te hogy hatalmas hiba.

Ha egyedül van, és az egyetlen lány, aki úgy tűnik, ha érdekel egy "2" és 100 lbs. túlsúly, az menjen ki vele!

Önnek nem kell elvenni. Önnek nem kell hosszú távon. Nem kell, hogy egyáltalán kap meghitt vele. De az isten szerelmére, vidd el valahova, és jó időt együtt.

Miért? Tehát sok oka lehet.

(I.) Nem lesz magányos, elszigetelt. Még ha Ön úgy fogja érezni, mint a tartalom és a kevésbé elégedettek, valamilyen szinten a tudat alatt van, amelyek az alapvető emberi szükségletek: a ragaszkodás, a figyelem, és a társaság a másik nem teljesülnek. Lesz nélkül is, felismerve azt, inkább nyugodt és magabiztos.

(II.) Ön meg fogja akadályozni magad lecsúszott egy fekete lyuk az elidegenedés, a társadalmi elszigetelődés, depresszió és magányosság. Lesz "van élet". Ez általában jó neked, és jó az a lüktetés lesz sugároz a többi nő.

(III.) Ő lesz mutassam be neki a társaságodat. Fog találkozni a potenciális barátok, akkor a társadalmi életben, akkor még jobban fogja érezni magát az életről, és fog találkozni több nő a társadalmi körülményeket.

(IV.) leszel egyre gyakorlat és a tapasztalat csak lógsz, és beszélgetett egy nő / lány. Lesz tanulás egyre többet arról, hogyan jár el a nők körül. Ez jön még természetesebb.

(v.) lesz látható körül vele. Ne szégyelljük e! Hidd el nekem, a 3-5-veszi észre, és csodálkozott, amit 'kapott arról, hogy nem. Semmi sem rosszabb, mint a folyamatosan láttam a városban levert kb egyedül.

(VI.) Most, feltételezve, hogy nem szerelmes belé (ne nevess, ez történik), akkor abban a helyzetben, hogy tökéletes randevúzz 3-5 mikor kezdődik érdekeltek az ön ... és akkor az fog vezetni, hogy te észre az 5-7s ... és akkor is elég közel ahhoz, hogy észrevegye azokat, igazán szeret, amikorra lesz készen áll, hogy befolyásolja őket természetesen. Get it?

Mi megáll ön-ból csinálod ezt? Valóban, mert egy kisebb repulses szép lány vagy? Kétlem. Valószínűleg azért, mert egy tisztességes és jó fiú, aki nem akar vezetni egy lány, hogy nem igazán érdekelt hüvelyk

Nem akarom bántani őt. Nem akarod a mai napig vele egy ideig, majd dump neki ugye? Te félsz a "használ" őt. Nem fájt, mint a nők, és ez egy jó dolog, és valami, amit meg kell büszke.

Igen, hogyan lehet megkerülni ezt?

Nos, az első dolog az, hogy tartsa meg az alkalmi és nem ígér többet, mint amennyit kész adni. Ne vezesd már! Dátum vele, élvezni egymás társaság, de nem becsapni őt, és nem használ neki.

Ha és amikor eljön az ideje lépni, ezt mondani: "Nézd Julie / Debbie (bármilyen), nekem volt egy jó veled az elmúlt néhány hét / hónap, de én csak nem is érzik romantikus megérzés történik köztünk és azt hiszem, ideje továbblépni. "

Ne mondd meg neki, hogy nem vonzódik hozzá, és ne mondd meg neki, azt szeretné, hogy "csak barátok". Ha elmondod neki, hogy nem érzi romantika között történik meg, akkor ez egy olyan nyelv, hogy nők érthető.

Menj ki és kap egy barátnője, minden barátnője! Tegye meg most!

How To Give Gifts