2009. november 26., csütörtök

Britek nem bíznak a szerelmi partnerek

LONDON: britek egy nemzet kémek, végigpörgetve partnereik szöveges üzenetek, menetvágó telefonbeszélgetések, és még a farok és szeretteit a webkamera és a műholdas navigációs rendszerek, a felmérés.

A legkedveltebb módja a fülek tartása partner ellenőrzi, hogy a szöveges üzenetek, akiknek több mint fele (53 százalék) megkérdezett egy sunyi fogadására less. A hajtások száma legfeljebb 77 százalék a 25-34 korcsoport.

A második legnépszerűbb módja a megállapítás, ha a partner már a szerelem-csal, hogy olvassa el az e-mail - 42 százalék azt mondta a brit titkos felmérés, hogy már végzett ilyen húzás.

A harmadik a régimódi egyik turkált egy partner zsebek, (39 százalék), a technika népszerű a nők.

A férfiak inkább megtörni egy kimondatlan szabály - olvasás partner naplóját.

Sem az a kimondott szó biztonságban lehallgatás.

Körülbelül minden harmadik (31 százalék) megkérdezettek a felmérésben, melyet a londoni Science Museum a maga tudománya Kémkedés kiállítás, azt mondta, hogy titokban hallgatta a saját partner beszélgetéseket.

Néhány a 1129 megkérdezett személyek, azt mondta, hogy még akkor is titokban rögzítették partner telefonbeszélgetések segítségével diktafonok szalagra vagy más hasonló eszközök.

Ez a módszer volt a legnépszerűbb a 55 éven felüliek a korcsoportban, ahol az egyik a 20 (5 százalék) kezüket fel. Ebben a korcsoportban is ember használ webkamerák és GSM nyomkövető berendezés.

Majdnem minden 10 (9 százalék) nem vették igénybe egyeztetés a partnerük által utánuk.

Harry Ferguson, a korábbi M16-os ügynök, kijelentette: "Mindenkinek megvan az a képessége, hogy egy kicsit most már minden kém és újra, és nem kell, hogy James Bond a szerkentyű be a világot a kémkedés."

Tudományos kémkedés kiállítás ér véget szeptemberben.

?????????